KELEMINEC ODGOVARA CULEJU: SPREMAN SAM I NA LIKVIDACIJU – UBILI STE KRALJEVIĆA, PARADŽIKA I BARIŠIĆA

KELEMINEC ODGOVARA CULEJU: SPREMAN SAM I NA LIKVIDACIJU – UBILI STE KRALJEVIĆA, PARADŽIKA I BARIŠIĆA

15. veljače, 2018.

 

 

 

Svojom izjavom Kolinda Grabar Kitarović uvrijedila je sve civilne i vojne žrtve rata,  branitelje, domoljube i udovice Domovinskog rata. Ako je Kolinda Grabar Kitarović mislila na mene kao što tvrdite da sam političar sa ruba ili marginalac, ja sa ponosom prihvaćam da sam kao dragovoljac Domovinskog rata „marginalac”.

Gosp. Culej vama to ne smeta jer imate saborsku plaću, a sutra imat ćete saborsku mirovinu, ali meni marginalcu smeta

Napisao: Dražen Keleminec

Odlučno odbijam političku etiketu u kojoj kažete da se Autohtona – Hrvatska stranka prava uredno pojavljuje kada je HDZ na vlasti i maršira po Zagrebu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava i osobno kao predsjednik progonjen sam i zatvaran od strane SDP-a i HDZ –a samo zato što sam „ZA DOM SPREMAN”, samo zato što sam „ZA DOMOVINU SPREMAN DATI SVOJ ŽIVOT”, samo zato što smatram da je politika HDZ-a i SDP-a ista politika i koja vodi u propast  Hrvatski narod.

Gosp. Stevo Culej, Dražen Keleminec je dragovoljac Domovinskog rata, a moj ratni put možete provjeriti u Ministarstvu branitelja.

Umirovljenici kopaju po smeću

Svojom izjavom pokušavate opravdati Kolindu Grabar Kitarović koja nije mogla suzdržati svoje emocije kod posjete  prijatelja,  četnika Aleksandra Vučića, koji je svojim poticanjem ubio mnoge branitelje i civile u agresiji na Hrvatsku, jer vašoj dragoj Kolindici nije sjela moja poruka tom gadu „MARŠ VAN IZ HRVATSKE”.

Svojom izjavom pokušavate opravdati Kolindu Grabar Kitarović kod branitelja i udovica Domovinskog rata i Kolindin bijes prepisati samo dragovoljcu Domovinskog rata i predsjedniku Autohtone – Hrvatske stranke prava Draženu Kelemincu.

Svojom izjavom Kolinda Grabar Kitarović uvrijedila je sve civilne i vojne žrtve rata,  branitelje, domoljube i udovice Domovinskog rata.

Ako je Kolinda Grabar Kitarović mislila na mene kao što tvrdite da sam političar sa ruba ili marginalac, ja sa ponosom prihvaćam da sam kao dragovoljac Domovinskog rata „marginalac”.

Marginalac i predsjednik marginalne Autohtone – Hrvatske stranke prava gosp. Culeju jasno  vidi da Kolindina, HDZ-ova i SDP-ova politika vodi genocidan rat protiv Hrvata i Hrvatica, da vodite politiku na štetu Hrvatske.

Gosp. Culej,  vaša stranka HDZ zajedno sa SDP-om kriva je što umirovljenici kopaju po smeću da prežive, kriva je da mladi odlaze iz Hrvatske radi ezgistencije , a i ljudi srednjih životnih dobi radi premalih plaća također odlaze iz Hrvatske, kriva je za zakon o ovrhama i blokadama računa koji postoji samo u Hrvatskoj, kriva je što ste poljoprivrednika slomili i uništili, kriva je zbog najvećeg PDV-a u Europi, kriva je zbog najvećeg poreza na dohodak, kriva je što se preko 3000 branitelja ubilo, kriva je što zapošljavate samo uhljebe , kriva je što želite zabraniti pozdrav s kojim se branila Hrvatska, kriva je što koalirate sa jugoslavenima iz HNS-a i velikosrbima Miloradom Pupavcem i Vojislavom Stanimirovićem koji Hrvatsku prikazuju kao genocidnu i zločinačku.

Gosp. Culej vama to ne smeta jer imate saborsku plaću, a sutra imat ćete saborsku mirovinu, ali meni marginalcu smeta.

Kao dragovoljac Domovinskog rata, kao marginalac imam pravo na svoje političke stavove, imam pravo iznositi te stavove pa makar Vas to smetalo i pogađalo.

Gosp. Culej kao marginalac ne bojim se vaše represije ili novog zatvaranja, nisam se 1991. godine bojao četnika, ne bojim se danas ni Milorada Pupavca koji je stvarni vladar Hrvatske. Znam da vaša politika sluša i služi koordinatoru Aleksandra Vučića,  Miloradu Pupovcu.

Ubili ste Blaževića, Paradžika i Barišića

Pošto mi se u srpskim medijima izmišlja i podmeće da sam spremao ubojstvo Šešelja i Vučića spreman sam i na likvidaciju kao što je vaša stranka likvidirala Antu Paradžika, Blaža Kraljevića ili Mira Barišića.

Gosp. Culej žalosno je kad Hrvat ide na Hrvata, žalosno je da vašom obranom Kolinde Grabar Kitarović indirektno ili direktno podržavate dolazak tog četničkog gada Aleksandra Vučića.

Da je predsjednik Srbije Vojislav Šešelj i Šešelja bi zvala u Hrvatsku vaša Kolindica ! Jesam li u pravu ? Naravno da sam u pravu.

Svojom politikom pljujete po  svima koji su ubijeni od četnika Vučića i njegove velikosrpske politike.

Gosp. Culej Vi kao dragovoljac Domovinskog rata pljujete po marginalcu, dragovoljcu Domovinskog rata? Sramite se!

marginalna Autohtona – Hrvatska stranka prava

marginalni predsjednik Dražen Keleminec T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 16 veljače, 2018, 13:15

  frano zašto bi hrvati i srbi po tvom morali živjeti u jednoj državim imenom jugoslavija????

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. HOS
  #2 HOS 16 veljače, 2018, 08:30

  Tako je! Culej je prodana duša…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO
  #3 FRANO 15 veljače, 2018, 23:35

  POŠTOVANA I OPAMEČENA ,PREDSJEDNICE!!
  USTAJEM U ODBRANU VAŠEG POSTUPKA KAO PREDSJEDNICE KADA STE ODLUČILI UČINITI,PRVI PUT,NEŠTO POLITIČKI KORISNO ,IZNAD SVEGA RAZUMNO I PERSPEKTIVNO ZA DRUŠTVENEO-POLITIČKE PRILIKE NA BALAKANU ,A POSEBNO NA PODRUČJU BIVŠE JUGE , TIČUĆI SE POZIVA PREDSJEDNIKU SRBIJE DA ODMAH ,ČIM PRIJE, DOĐE U HRVATSKJU ,ŠTO SE I DOGODILO.I CIJELI PROGRAM BORAVKA JE BIO DOBRO PROGARAMIRAN I RACIONALNO ISKORIŠTEN U SVRHU KOJOJ JE NAMJENEJN, DA SE OTVORENEO RAZGOVARA O ONOM ŠTO NAS JE PODIJELILO ,A TO JE BIO TUĐAMAN -ŠUŠKOV PROGARAM REINAKARNACIJE STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE ,NA JED NOJ STRANI ,A NA DRUGOJ STRANI SVETOSAVSKO-PRAVOSLAVNO -OPANČARSKO KRALJEVSTVO.
  OPANČARSKI VOJVODA ,MILOŠEVIĆ I ONAJ DRIPAC ,ZLOČINAC NON -PLUS -ULTRA,KATOLIČKI PROZELIT I SAMOUKI POVIJESNIČAR , TUĐMAN, SPODOBE NARCISOIDNE NARAVI I KARAKTERA ,VOLE BITI ONO ZAŠTO NISU NI BLIZU ,SVOJIM DUHOVNIM NI UMNIM KVALIFIKACIJAMA SPOSOBNI NI NADARENI,ALI SU LUKAVI ,A LUKAVSTVO JE NAJNIŽI STUPANJ SVOJSTVA NEKOM BIĆU ,POSEBNO ŽIVOTINJSKE FELE, A ONI SU BILI I OSTALI NA TOM STUPNJU TE SU SE PONUDILI VJEČITOJ KASTI AMBICIJE VLADANJA,KRŠĆANSKOJ ZLOČINAČKOJ KASTI DA U NIJIOHOVO IME I ZANJIHOV RAČUN POKUŠAJU ,NARAVNO TU JE GLAVNA PODUMENTA I MAJAK AMERIKA, NA KOJU JE ZLOČINAČKO KRŠĆANSTVO OSLONJEN O VEĆ 2OO GODINA ,DA JEDNOM ZAUVIJEK OTKLONE ILI ZATOME IDEJU KOMUNIZMA ,ODNOSNO ,IDEJU SOCIJALNE ,NRODNE VLADAVINE,KAKVO JE BILO UTEMELJENO U SOCIJALISTIČKOJ JUGOSLKAVIJI ,A KOJE NIJE UVAŽAVALO TO ZLOČINAČKO -KRVOLOČNO – KRŠAĆANSTVO NI ZA SEKSER. ()NEKADA AUSTRO-UGARSKA-MONETA,SITNI NOVAC=
  PA SVA LAJANJA KOJA SE ČUJU PREKO STEPINČEVSKIH JAVNIH GLASILA U HRVATSKOJ I TAMO U NEDIĆ-LJOTOČEVOJ, PRAVOSALVNO-KRŠAĆNSKOJ SATRAPIJI,, KAO NEKADA IZ VREMENA, KADA SU BILE U SLUŽBI III-ĆEG REICHA ,DA OVAJ POSJET NIJE UGODIO NI JEDNOJ NI DRIGOJ STRANI,O KOJIMA REKOH SVE ŠTA SAM ZNAO I ŠTA SU BILE I OSTALE DO DANAŠNJIH DANA,PA NEKA VAS NE BRINU NJIHOVA REAGIRANJA , ODNOSNO LAJANJA, JER SU ONI JOŠ UVIJEK U SLUŽBI KRVOLOČNOG KRŠĆANSTVA, BILO ISTOČNE ILI ZAPADNE KASTINSKE PROVENEIJENCIJE, JER VLADAJUĆI STUPANJ RAZVOJA PROIZVODNIH MATERIJALNIH SNAGA IM NAJAVLJUJE BIČ BOŽIJI,KOJI IM NAJAVLJUJE KRAJ POSTOJANJA ,ODNOSNO EGZISTIRANJA ,NI KAO RELIGIJE ,A NAJMANJE KAO VLADAJUĆE KASTE .

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Jerko
  #4 Jerko 15 veljače, 2018, 11:26

  Tkoje taj Culej? Keleminec je broj 1 na desnici i zbog toga ga mrze. Što je Culej napravio za branitelje u Saboru? Ništa,osim za sebe. Jadni Culej.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code