PUPOVAC I KADA IDE U WC TO NAPLATI OD HRVATA

PUPOVAC I KADA IDE U WC TO NAPLATI OD HRVATA

7. ožujka, 2019.

 

 

Nitko nije toliko prosipao mržnje, zle krvi i ne dobre namjere kao ovaj političar, kojeg ne podržava velika većina i onih koje navodno predstavlja. Svako malo kuka i jadikuje, a sastavni je dio vlasti. I njegovom skromnom zaslugom, od tri ručice, dosad su birani i svi ministri, a politika kakva jeste u hrvatskoj državi je odraz i ovakvih kakav je i on sa svojim satelitima

Jedino Milorad može „sve“, pa čak i pljuvati i bljuvati po Domovinskome ratu, ne priznati Republiku Hrvatsku, pa čak ni njezine smrtno stradale branitelje i civile. Sada mu je zasmetala jedna fašnička predstava, u kojoj je i on bio u „glavnoj“ ulozi

Napisao> Mladen Pavković

Srbin, po zanimanju, kako ga navodno zovu, dr. Milorad Pupovac, čelnik marginalne političke stranke SDSS-a, ozbiljno je (po tko zna koji puta) najavio da se povlači iz vladajuće koalicije!

Napokon jedna dobra vijest.

Ako to učini, a ne će, mnogi će odahnuti i otvoriti šampanjac!

U svakom slučaju, ovaj politikant kakvog majka rađa jednom u stotinu godina, zaslužio je da se malo odmori od vladajućih struktura u Republici Hrvatskoj. Naime, toliko je napravio za Srbe i Hrvate da mu treba  podići spomenik.

Šalimo se, dabome.

Svako malo kuka i jadikuje

Nitko nije toliko prosipao mržnje, zle krvi i ne dobre namjere kao ovaj političar, kojeg ne podržava velika većina i onih koje navodno predstavlja.

Svako malo kuka i jadikuje, a sastavni je dio vlasti. I njegovom skromnom zaslugom, od tri ručice, dosad su birani i svi ministri, a politika kakva jeste u hrvatskoj državi je odraz i ovakvih kakav je i on sa svojim satelitima.

Taj srpski politikant vjerojatno ne ide ni u wc, a da to ne „naplati“ iz hrvatskog budžeta, odnosno njezinih građana!

Ako se povuče iz vladajuće koalicije, a ne će, zna on dobro što bi tada bio – tek obično ime i „ukakano“ prezime, ili bolje rečeno – nitko i ništa!

Na taj način ostao bi i bez iznimno velikih financijskih potpora, a i daljnje objavljivanje  njegova  srbijansko četničkog  biltena  koji izlazi usred Zagreba došlo bi u pitanje. „Stihoklepci“ koji tamo rade (sic!) nakon tih i takvih Novosti jedino mogu posao potražiti u Republici Srpskoj, gdje će im umjesto u kunama plaćati – ćevapčićima.

E, to si ipak ne će dozvoliti.

Kakav je to čovjek može se vidjeti i u svezi pozdrava iz Domovinskog rata „Za dom spremni“. S jedne strane ga oštro kritizira, a s druge ga „brani“  na način što podržava  Vladu i ministre koji ga nisu pospremili u „ladicu“, a mogli su.

Dakle, kako narod kaže, malo piški malo kaka!

Milorad može „sve“

Nu, nevjerojatna je činjenica da se nitko  od predstavnika koalicije na vlasti ne može ponašati kao ON, iliti – njegovo veličanstvo. Tko je god dosad ozbiljnije  kritizirao Vladu ili ne daj Bože njezina predsjednika izgubio je njegovu potporu  i otišao u – opoziciju.

Jedino Milorad može „sve“, pa čak i pljuvati i bljuvati po Domovinskome ratu, ne priznati Republiku Hrvatsku, pa čak ni njezine smrtno stradale branitelje i civile.

Sada mu je zasmetala jedna fašnička predstava, u kojoj je i on bio u „glavnoj“ ulozi.

Dignuo je „frku“, kako samo on to zna, na nacionalnoj osnovi.

S druge pak strane, šutio je i šuti kao riba u vodi, kad recimo nekakav notorni frljić napravi predstavu u kojoj podastire  ruglo o svemu onom što hrvatski diše.

Ili, svim srcem i neskrivenim zadovoljstvom podupire srbijanske političke čelnike kad gaze po Hrvatima i njihovoj žrtvi za slobodu.

Sve mu to, nažalost, (jedinom) predsjednik Vlade tolerira.

Bivša političarka i bivša Pupovčeva saveznica Jadranka Kosor  izjavila je da mnogi u ovom trenutku gledaju ovog politikanta (a što je drugo?) ne kao pripadnika manjine, već isključivo kao  Srbina.

A kako će ga drugačije gledati, kad on godinama uspješno gradi image „Srbina u Hrvata“, dok mu se za manjinu koju (ne)predstavlja da ne kažemo što.

Kako bilo da bilo, fašnik je odlučio: Ode Pupovac, (svojom voljom), nadamo se, – za ozbiljno.

U tome će poglavito profitirati tvornica „narodnog heroja“ Kraš, jer će ponovno svi početi kupovati „Bronhi“, od kojih se – lakše diše!

I još samo to: ne miješajte tog tipa sa srpskom manjinom, jer on je ON, a oni su oni!  T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Black Jack
  #1 Black Jack 7 ožujka, 2019, 17:55

  Četnici 3 puta biraju.
  Jedan put u srbiji ili republiki srpskoj i dva puta u hrvatskoj!
  Kada dolaze nama onda se besplatno lijeće a hrvatsku djecu šalju doma da umire.

  I netko se tu čudi da ustaški pokret se budi!?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Black Jack
  #2 Black Jack 7 ožujka, 2019, 17:51

  Hrvatskim antifašistima smeta pozdrav HOS-a iz obrambenog rata ali ne brinu o izvješču SOA- e da se četništvo po hrvatskoj širi!

  A i zašto bi kada su antife i četnici zajedno na bleiburgu klali ili zatrpavali žive djevojke po raznim jamama!

  Zna se šta čeka tu GAMAD!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 7 ožujka, 2019, 15:07

  Još nismo čuli da je napustio koaliciju. Što sečeka? Novac?

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 7 ožujka, 2019, 10:24

  Sve je točno i sve je istina. Ajmo, pupi….

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. LEPI SELJO
  #5 LEPI SELJO 7 ožujka, 2019, 07:54

  Lepa sela lepo gore je satira a Lepi seljo lepo gori je uvreda ,ma dajte urazumite se.Uvreda razumu je činjenica da se ta spodoba toliko nakrala ustaških kuna da može sam financirati dovođenje struje,vode,kanalizacije….u sva sela sa srpskom manjinom gdje to još nema a umjesto toga on financira izbore u Hrvatskoj,izbore u Srbiji,SPC…samo zato da bi on bio u vlasti,odnosno prilici da može pljačkati Hrvatsku i tako u krug.Bez hrvatske vlasti nema ni Htvatske,sve drugo je smijurija.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code