DODIK PLATIO 200 000 KM ZA SINOVU SVADBU

DODIK PLATIO 200 000 KM ZA SINOVU SVADBU

21. srpnja, 2015.

SvadbaDodikIgorsin

Velika svadba upriličena je u subotu na imanju predsjednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, u Bakincima kod Laktaša, za njegovog sina Igora i mladu iz Beograda Ivanu. Slavlje u luksuznom bijelom šatoru, koje je okupilo oko 450 zvanica, počelo je u 18 sati i trajalo je do zore, piše RTV BN.
Prvi čovjek RS, sretan što ženi sina, nije štedio novac za “svadbu godine”, kako su ovaj događaj nazvali neki mediji, a za slavlje su bili obezbijeđeni popularni muzičari, i mnoštvo hrane i pića.
Dodikovi su za svadbu potrošili oko 200.000 maraka. Samo za piće su platili 45.000 maraka, za hranu 20.000, dekoracije 5.000, muziku 50.000.
Na ulazu u bijeli šator, Dodik je dočekivao brojne goste, među kojima je bio sam politički i društveni vrh R, kao i gosti iz Srbije. Odmah do njega supruga Snježana, kćerka Gorica i Igorov deda Bogdan.
Svadbeni salon na uređenom i prostranom imanju Dodikovih bio je uljepšan cvijećem i bijelim dekoracijama, po želji mlade. Nakon pića dobrodošlice, uslijedili su svečana muzika i ogroman aplauz – u svadbeni salon ušli su Igor u svečanom odijelu i Ivana u bijeloj vjenčanici, kreatora iz Beograda.
Svadbu su pratile jake mjere obezbjeđenja. Policijske patrole bile su raspoređene na prilaznim putevima u Bakincima, a unutar imanja bile su raspoređene privatne službe obezbjeđenja. Gosti su prije ulaza prolazili kroz vrata sa detektorom metala. Zamoljeni su da ne slikaju slavlje niti da fotografije dostavljaju medijima. Svi gosti su bili evidentirani i na svadbu se dolazilo strogo sa pozivnicom.
Svadbi su prisustvovali premijerka RS Željka Cvijanović, predsjednik parlamenta RS Nedeljko Čubrilović, brojni ministri u Vladi RS, režiser Emir Kusturica, vladika Grigorije, sportisti iz Srbije, estradnjaci  i predstavnici kulturnog života RS.
Nakon nekoliko sati uz muziku, oko ponoći je u salu dovezena i torta na nekoliko spratova, koju su isjekli mladenci.
IZVOR:www.doznajemo.com T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code