JOSIPOVIĆ PORUČIO ŠIMUNIĆU: Odakle ti hrabrost da se javiš, posle štete koju si naneo Hrvatskoj

JOSIPOVIĆ PORUČIO ŠIMUNIĆU: Odakle ti hrabrost da se javiš, posle štete koju si naneo Hrvatskoj

18. listopada, 2014.

ivo-josipovic-foto-beta-1412343999-577986 Custom

ZAGREB – Predsednik Hrvatske Ivo Josipović ocenio je da je bivši reprezentativac “vatrenih” Josip Šimunić svojim skandaloznim ponašanjem na stadionu naneo nenadoknadivu štetu toj državi, domaćem fudbalu i nacionalnom timu.

Josipović je tako reagovao na Šimunićevo kritičko prozivanje što ne prisustvuje utakmicama državne reprezentacije i, između ostalog, da nije reagovao na skandiranje srpskih navijača “Ubij Hrvata da Šiptar nema brata” tokom prekinute utakmice između Srbije i Albanije u Beogradu.

“Mislim da gospodin Šimunić ne čita novine i ne gleda televiziju, pa zato postavlja takva pitanja. Ali, podsetiću, šteta koju je učinio Hrvatskoj kao državi, našem fudbalu i reprezentaciji onim sramotnim ponašanjem na stadionu je nenadoknadiva i ne znam otkud mu uopšte hrabrosti da se javlja po tom pitanju”, kazao je Josipović.

Šimunić je neslavno okončao karijeru u nacionalnom timu pošto ga je FIFA u decembru prošle godine kaznila sa 10 utakmica zabrane igranja za reprezentaciju nakon što je prilikom proslave pobede nad Islandom i plasmana na Svetsko prvenstvo u Brazilu uzeo mikrofon u ruke i na terenu više puta uzvikivao ustaški pozdrav “Za dom spremni”.

Šimunić trenutno igra za zagrebački Dinamo, a hrvatski mediji ističu da je, “umesto u fudbalskim, sve glasniji u svojim političkim nastupima”.

Ivo Josipović: Foto Beta

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. mikakuka
  #1 mikakuka 19 listopada, 2014, 20:57

  Hrvatomrsci: Ispod prkna ima svakakvih prdeža!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. branimir
  #2 branimir 19 listopada, 2014, 20:51

  Kakve štete predsjedniče?! Šteta je što ste dopustili da se njegovo oduševljenje okvalificiralo na ovakav pokvareni način.
  Od Vas se očekuje da u ovakvim situacijama štitite ugled Hrvatske i da ne dopustite da nam peta kolona neprestano podmeće klipove.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Klarens
  #3 Klarens 18 listopada, 2014, 19:18

  U bilo kojem obliku
  Svrbski gubernator Hrvatske
  Ne mozhe ni smislit
  Biti za dom
  Spreman
  Naravno ako to nije svrbija

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Kati Devet
  #4 Kati Devet 18 listopada, 2014, 19:17

  Hrvati su uz Šimunića bez obzira na mišljenje trenutnog “predcednika”.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. kkalkulant
  #5 kkalkulant 18 listopada, 2014, 14:58

  ma gle ti srpso-rvatskog krizanca(pitanje hrvatskog dila je vrlo upitno) i njegove hrabrosti. Ej pajdo lako ti je biti junosa kad ti gujcu cuva cila bulumenta placenika. Di si bija kad je grmilo, na primjer u Vukovaru. Moj pajdo zasra bi se i omutavia za cili zivot.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code