DJELATNICI HRT-a KRALI KAMERE

DJELATNICI HRT-a KRALI KAMERE

16. svibnja, 2017.

 

 

Zahvaljujući suradnji Ravnateljstva Hrvatske radiotelevizije (HRT) te Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske (MUP RH) otkriveno je i privedeno više zaposlenika Hrvatske radiotelevizije koje se dovode u vezu s nestankom kamera i druge opreme Hrvatske radiotelevizije. Riječ je o opremi čiji je nestanak uočen još tijekom prošle godine kad je i podnesena kaznena prijava protiv nepoznatoga počinitelja.

Sadašnje Ravnateljstvo Hrvatske radiotelevizije stoga je uložilo krajnje napore kako bi se u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Hrvatske što prije otkrili počinitelji te riješio ovaj slučaj. Ravnateljstvo Hrvatske radiotelevizije također je odlučilo žurno promijeniti organizaciju i procese kako se takvi slučajevi više ne bi događali na Hrvatskoj radioteleviziji. U daljnjoj istrazi utvrdit će se konačna visina nastale štete te će se o tome pravodobno izvijestiti javnost. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 16 svibnja, 2017, 20:23

    Šta se čudite kad svugdje nisu imali video nadzore na portama….No što će tu i jadni zaštitari, kad ne smiju pisnut protiv “šefova” na HRT. A rade za minimalac….Nije nitko bedast riskirat svoju glavu…Ujedno kamera je i mala pa se lako prenese…Tko bi kontrolirao sve službene aute….kao što su htjeli da zaštitari kontroliraju djelatnike kako i kada idu zapalit….To njihova ovlast nije….zaposlenici imaju svoje šefove osiguranja….

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code