DARIO MARENIĆ PROJEKT MENAĐER GODINE

DARIO MARENIĆ PROJEKT MENAĐER GODINE

29. studenoga, 2015.

marenic

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika u subotu 28.studenoga u Zagrebu je, 25. godinu za redom proglasilo najbolje menadžere i poduzetnike u Hrvatskoj. Za projekt menadžera godine izabran je Dario Marenić, predsjednik Uprave i suvlasnik tvrtke Elda iz Nove Gradiške.
HSP AS ponosan je na činjenicu kako je ovo priznanje otišlo u ruke predsjednika Odbora za gospodarstvo HSP AS te našeg dopredsjednika stranke Darija Marenića koji je dao ogroman doprinos u izradi programskih Smjernica stranke u području rada, poduzetništva i gospodarstva, a čiji su dijelovi ugrađeni i u Program Domoljubne koalicije. Ovo priznanje je dokaz kako HSP AS spremno ulazi u bitku za oporavak hrvatskog gospodarstva nakon netom održanih parlamentarnih Izbora jer obiluje velikim brojem stručnih, sposobnih i obrazovanih kadrova u svojim redovima.
Dario Marenić je poznati privatni poduzetnik iz Nove Gradiške. Krasi ga sposobnost da je svoj višegodišnji poduzetnički put obilježio sposobnošću ekipiranja i stalnog napretka. Tvrtka Elda sa svojim radom započela je 1993. godine i proizvodila je elektroničke uređaje, a u početku uz suprugu Davorku i niz najbližih suradnika na putu poslovnog uspjeha pridruživali su mu se brojni suradnici te na kraju se u obiteljski posao uključila i kći Daria. Nesigurno tržište, u početku ratne godine te nepovoljno gospodarsko okruženje nisu zaustavili napredak tvrtke Elda. Nakon pokretanja posla s elektroničkim cigaretama Elda prije sedam godina započinje svoj hrvatski, europski i svjetski uzlet koji traje i danas. Probijanjem na svjetsko tržite i plasmanom svog originalnog proizvoda danas se u tvrtki Elda ponose kako izvoze 99 % svojih proizvoda u preko 70 zemalja svijeta. Kontinuirani porast proizvodnje prati isto takav porast prodaje, povećanje prihoda i porast broja zaposlenih.
Prilikom proglašenja najboljih u brojnim kategorijama nazočne je u ime organizatora pozdravio predsjednik HUMA CROMA Vladimir Ferdelji koji je istaknuo kako je ovo svečanost gdje su proglašeni najbolji koji, bez obzira na sve nedaće i loše okruženje, postižu vrijedne rezultate, ne samo u Hrvatskoj, nego i na europskoj razini.
Priznanja su dijeljena u kategorijama menadžera velikih poduzeća, srednjih poduzeća te malih poduzeća. Proglašeni su najbolji menadžer u javnom poduzeću, najbolji mladi menadžer te najbolji menadžer inozemnih tvrtki, dok je za projekt menadžera godine izabran dopredsjednik HSP AS Dario Marenić, predsjednik Uprave i suvlasnik tvrtke Elda.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code