SHZ: KALMETA U ZADRU UNIŠTIO PETNAESTAK TISUĆA RADNIH MJESTA

SHZ: KALMETA U ZADRU UNIŠTIO PETNAESTAK TISUĆA RADNIH MJESTA

15. travnja, 2014.

KALMETAimages

Pred svake izbore u RH Božidar Kalmeta, gradonačelnik Zadra prodaje maglu te tako ovih dana izjavljuje da će «Zadar pretvoriti Monte Carlo!” 

Nažalost isti je Zadar pretvorio u GRAD NEZAPOSLENIH.

Grad Zadar i Zadarska županija su krahirali. Gospodarstvo više ne postoji. Također, ovih dana Kalmeta se nije oglasio, a kamoli da bi dao podršku radnicima Nauta Lamjane u stečaju koji štite svoja radna mjesta. Eto koliko mi je stalo do otvaranja radnih mjesta.

Za vrijeme njegova mandata u gradu Zadru i Zadarskoj županiji ugašena su sljedeća proizvodna radna mjesta:

Bagat (4.143  radnika), Jugoplastika – pogon Zadar (706 radnika), tekstilni kombinat  Boris Kidrič (2.252 radnika), Vinilplastika (1.285 radnika), Mljekara (240 radnika), SAS (400 radnika), tvornica duhana Zadar (187 radnika), Otočanka (1.800 radnika), tvornica kože Zadar (245 radnika), Mesopromet ( 90 radnika), Elektronika (187 radnika), Zadranka (1.500 radnika), Kepol Benkovac (70 radnika) Poljoprivredni kombinat Zadar (1.989 radnika), Poljoprivredna zadruga Vukšić (300 radnika) i dr.

Navedene izjave gradonačelnika  Kalmete pokazuju da isti nema pojma o stvarnim  problemima u RH.  Smatramo da njegove prazne priče neće više prihvaćati hrvatski narod.

 U Zadru, 15. travnja 2014. godine

                  

              

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PODRUŽNICA ZADAR T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Đoko
  #1 Đoko 16 travnja, 2014, 19:33

  KALMETA ! ! ! no nije to sve što je meni oteto.Ono što mi je oteo PLINACRO a na načinHAC.a, pod tvojim vodstvom, sada je nakon 10 godina na dnevnome redu .I nedaj bože da mi to nakon decenije nebude plaćeno i to za svim pripadajućim zateznim kamatama.I još samo jedno KALMETA ,da mi je sada imati samo 25 % ovlasti koje sam kao službena osoba imao za vrijeme ex Yuge kunem ti se sada ovdje pred svim državnim institucijama i svekolikom hrvatskom javnošću da bi ti već davno ” svirao klavir “.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Đoko
  #2 Đoko 16 travnja, 2014, 19:15

  KALMETA ! ! ! jOŠ SAMO SITNICA….Bolje da tebe zgrabi USKOK ,nakon svega što ti se godinama pripisuje nego da situacija jednoga dana skrene neplanirano.I znaj ja imam čiste papire ,uostalom sva naprijed navedena OTIMAČINA uredno je evidentirana u nadležnome katastarskome uredu.P.S ovaj gore članak uopće čitao nisam ,naime okreće mi se želudac ako je točno sve ono što ti se godinama pripisuje a sudeći prema mojemu iskustvu izgleda ipak da je. SRAM me je KALMETA što smo ikada dijelili iste stranačke klupe /dislocirano/ i sram me je svekolike hrvatske javnosti i to nakon pune 23 godine što sam ikada ijedan korak napravio,tada na proljeće 1990. krenuvši osnivati našu zajedničku stranku HDZ po cijenu svoje osobne egzistencije neznajući da će stvari naknadno krenuti na način NEO Nacionalizacije, exproprijacije i uzurpacije no ne u ime državnoga već u ime privatnih interesa.KALMETA JOŠ JEDANPUT…gdje je završila moja lova….? ? ?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Đoko
  #3 Đoko 16 travnja, 2014, 18:59

  KALMETA ! ! ! ČITAJ OVI I RAZMISLI…..Uništio si ti što šta i oteo i devastirao sa mjesta ministra prometa i veza izmeđuo staloga meni je prilikom izgradnje dionice HAC.a na dionici Matulji – Rupa OTETO cca 10 Tisuća kvadratnih metara šume zemljišta koje je moje vlasništvo a po osnovi generacijskoga naslijeđa koje datira još iz vremena Austro-Ugarske.Iste šume i livade nisu dirali ni talijanski fašisti, kao okupatori u ovome dijelu Hrvatske, a niti su se isto usudili dirati ni titovi konfiskatori .No jesi ti Kalmeta.I nebi bio grijeh da je ovo oteto meni plaćeno no meni ništa plaćeno nije .Kalmeta …gdje je nestala lova na ime izvlaštenja mojega zemljišta a protiv kojega izvlaštenja osobno ne bih imao ništa uz uvjet da je to meni plaćeno.n8zx8

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code