SKUPŠTINA CROATA AIRLINESA U HOTELU ARISTOS

SKUPŠTINA CROATA AIRLINESA U HOTELU ARISTOS

14. srpnja, 2012.

y297719751976977

U petak 13. srpnja s početkom u 10 sati u hotelu Aristos na zagrebačkoj periferiji i u priličnoj medijskoj izoliranosti održana je Glavna skupština dioničara nacionalnog prijevoznika Croatia Airlines. Skupštinom je predsjedao ministar Siniša Hajdaš Dončić.

Glavno obilježje skupštine posrnule avio-kompanije je usvajanje gubitka iz prošle godine u visini od 75 milijuna kuna, izmjena statuta, smjena 7 članova Nadzornog odbora i imenovanje novih od kojih jedino iskače ime Darka Prebežeca dok su ostali relativni anonimusi među kojima je čak jedan i farmaceut. Ukupan broj nadzornika nije se mijenjao te unatoč krizi i dalje broji fascinantnih 13 članova.

Među onima koji su i dalje ostali nepromijenjeni u Nadzornom odboru a ne zna se čijim interesima služe je i najdugovječnija članica tog tijela Marija Čačić, supruga prvog podpresjednika Vlade. Nakon skupštine sastao se i Nadzorni odbor i na svojoj prvoj sjednici izabrao predsjednika Sinišu Petrovića. Od očekivanih odluka sa smjenom dosadašnje uprave i imenovanjem nove zasad nema nikakvih vijesti niti pomaka  koje bi naznačile nužan zaokret u poslovanju domaćeg zračnog mega-gubitaša. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. pr
  #1 pr 25 srpnja, 2012, 11:53

  kakva je to nacionalna kompanija koje se reklamira u aktualu?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. kverkus
  #2 kverkus 24 srpnja, 2012, 11:47

  nisu siromašni hrvati koji nisu ni sjeli u avion a kamo da su se vozili zaslužili da plaćaju dugove hrvatske gospode i njihove aviokompanije kroz poreze.
  kompaniju pod hitno prodati ili u stečaj.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code