NOVI PORTAL HOLIDAY-LINK.COM

NOVI PORTAL HOLIDAY-LINK.COM

29. srpnja, 2016. 0 komentara

 

Novi portal za turizam, ugostiteljstvo i zabavu imena Holiday-Link.com.
Portal je proizvod domaće pameti i stpopostotno je u vlasništvu ljudi iz Hrvatske. Može se nazvati startup-om iako su mu sve potrebne funkcionalnosti napravljene i portal je već online. Zamišljen kao sredstvo promocije određene destinacije, kao što su grad, regija (otok) i zemlja, kroz objavljivanje članka koju su zanimljivi turistima i drugim posjetiteljima.
Članci se mogu pisati za 16 različitih kategorija, te se naknadno mogu dodavati novosti na istima. Primjerice, članak je o nekom muzeju, a novost je izložba koji će se održati.
Određena destinacija, se može kvalitetno predstaviti kroz objavu članka o svojim plažama, izletištima, eventima ili drugim atrakcijama, te  kroz objavljivanje fotografija i video filmova, vezanih uz članke.
Sve članci se označavaju na karti tako da će gosti i turisti moći pronalaziti sadržaje pregledavajući karte određene destinacije.
Ova usluga je u potpunosti i zauvijek besplatna pa se pozivaju lokalne turističke zajednice i uredi da upišu svoje atrakcije na turističku kartu Hrvatske i Europe.
Holiday-Link.com omogućuje turističkim zajednicama kompletnu besplatnu prezentaciju svega kroz članke fotografije i video-filmove, a također nudi mještanima i posjetiteljima istu mogućnost. Članci se mogu ocjenjivati i komentirati. Sve objave se kontroliraju prije odobravanja kako bi se potvrdila vjerodostojnost.

Također pozivaju vlasnici turističkih i ugostiteljskih sadržaja, kao što su restorani, klubovi, barovi i drugi, da potpuno besplatno objavljuju članke, video-filmove i fotografije svojih sadržaja.
Za vlasnike turističkih usluga kao što su privatni smještaj, hoteli, charter plovila, kampovi, kružne ture i izleti, Holiday-Link će uskoro predstaviti poslovne modele suradnje, koji će opet biti besplatni, do postizanja određene pretvorbe, kao što su ugovaranje rezervacije ili primitak konkretnog upita.
Sve dodatne informacije možete vidjeti na: https://www.holiday-link.com/hr/hrvatska.
Potencijalni investitori, zainteresirani za ulaganje u ovaj projekt, mogu pogledati prezentaciju na: https://angel.co/holiday-link-com
Portal je zamišljen i napravljen za globalno tržište i sigurni smo da će zauzeti svoje mjesto uz slične portale kao što su Tripadvisor, Foursquare … T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<

*

code