HČSP: VUJČIĆ JE VELEIZDAJNIK I ULIZICA KOMERCIJALNIH BANAKA

HČSP: VUJČIĆ JE VELEIZDAJNIK I ULIZICA KOMERCIJALNIH BANAKA

9. lipnja, 2015.

vujcic_boris450_212

Što će Hrvatskoj uopće Narodna banka, i skupi guverner koji ne brani hrvatski monetarni suverenitet, nego se svim silama njemu suprotstavlja, a za račun lihvarskih stranih banaka, koje su Vujčićevi mentori i pajdaši već prije rasprodali strancima.

Nema primjera u povijesti država svijeta, da jedan guverner zagovara stranu valutu, na štetu domaće valute. Njegova izjava, koju je danas dao u Dubrovniku, kako će se Hrvatska riješiti devizne klauzule i steći će monetarni suverenitet tek onda kada uvedemo euro, je razlog ne za ostavku, nego je to jedna od najveizdajničkijih izjava u ovoj ubogoj, tobože državi.

Zna se kako se postupa s veleizdajnicima, u stvari to znaju Države, a u Hrvatskoj se takvi nagrađuju milijunskim iznosima.

Taj ulizica komercijalnih banaka se ruga s narodom. Znači, po njemu ćemo imati monetarni suverenitet, kada izgubimo vlastitu valutu. Ne, druže nelustrirani i neprijateljski raspoloženi tzv. guverneru, tak kada i ako, ne daj Bože, uvedemo euro u Hrvatskoj, nestati će i zadnjega traga monetarnog suvereniteta, a to je tebi i cilj.

Jedino ostaje nejasno zašto se Hrvati čude kako nikako ne možemo naprijed? S ovakvim idiotima na ključnim položajima, Hrvatska može samo završiti u stečaju, onom financijskom, jer srećom ovakvi mediokriteti ipak ne gospodare srcima domoljubne Hrvatske koja će i opljačkana opstati, ali s ovakvima nikada neće biti sretna i bogata. Riješimo se te odnarođene bagre i stranih agenata koji nam kroje sudbinu i koja nam je namijenila prosijački štap.

U Zagrebu, 08.06.2015.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code