ŠIBENIK SPOT

ŠIBENIK SPOT

26. travnja, 2013.

sibenski gradonačelnik

U ponedjeljak, 22. travnja, na prezentaciji u Gradskoj vijećnici službeno je aktiviran novi informacijski portal Šibenik SPOT. Informatička tvrtka IT Lab, u suradnji s Gradom Šibenikom i Turističkom zajednicom grada Šibenika, osmislila je i izradila informacijski portal na kojem poduzetnici i obrtnici na interaktivnoj karti grada mogu besplatno dodavati podatke o svojim objektima i događajima koje priređuju.

„Projekt je započet s ciljem revitalizacije poslovanja u staroj gradskoj jezgri i širenja informacijske ponude grada te će biti na korist našim poduzetnicima i obrtnicima da što suvremenije predstave svoju ponudu, kao i njihovim potrošačima, našim gostima kojima ćemo olakšati pristup informacijama i pokazati da zadovoljavamo sve kriterije modernog načina života i pristupa informacijama“, istaknuo je šibenski gradonačelnik dr. Ante Županović.

Grad Šibenik je 2010. godine postavio deset pristupnih točaka gradskoj bežičnoj mreži, 2011. dodao je još deset, a u tijeku je instalacija deset novih čime će biti pokriveno cijelo područje stare gradske jezgre grada Šibenika.

 „Na novom portalu korisnici će vidjeti cijeli grad na jednoj mapi, kategoriziran i detaljno prikazan. Kada se korisnik spoji na gradsku bežičnu mrežu, koju god adresu upiše, vratit će ga na Šibenik SPOT“, kazao je vlasnik tvrtke IT Lab Goran Presečki.

Šibenik SPOT najpotpunija je i najšira aplikacija ovog tipa u Hrvatskoj, ali i šire. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code