NIKO BULIĆ KANDIDAT ZA PRVOG ČOVJEKA HTZ-a

NIKO BULIĆ KANDIDAT ZA PRVOG ČOVJEKA HTZ-a

27. travnja, 2014.

1310216818Promocija CD a Nika Bulica 09072011 by ND 1 Custom

Dugogodišnji direktor ureda Hrvatske turističke zajednice koji je nakon dvanaest godina bio smijenjen i zamjenjen nedavno protjeranom Meri Matešić, mogao bi natrag u sam vrh hrvatskog turizma, najnovija je vijest koja se proširila u dobro informiranim turističkim krugovima. Prema izvorima iz HTZ-a, ministar Lorencin mu je dostavio nemoralnu ponudu, sugerirajući pritom da se odlaskom Meri Matešić situacija bitno promijenila. Navodno, najjači adut u njegovom mogućem budućem imenovanju ima Maja Brinar, velika „prijateljica“ nekašnjeg šefa HGK  Nadana Vidoševića. Osim klana Brinar-Vidošević, znažnu potporu Niki Buliću pritajeno bi mogla dati i Hypo banka koja je već instalirala u redove HTZ-a na mjesto marketinga, svoju nekadašnju djelatnicu PR-a, Jadranku Čorić.

Iako je Bulić ostao raditi u HTZ-u, bivši direktor požalio se na zlostavljanje na radnom mjestu. Čak je poveo i tužbeni zahtjev na sudu tvrdeći da je mobingiran. Neki pak tvrde da je Niko Bulić ima ozbiljnih šansi dobiti sud i da je zbog toga Darko Lorencin, ministar turizma, odlučio sve prekinuti i vratiti bolesnog Bulića na posao.

Osim Bulića, na toj poziciji neki politički krugovi vide i donedavnu članicu Uprave T-Coma, Ivanu Šoljan. Međutim, kako neslužbeno saznajemo, ona još nema akademski status i navodno još uvijek studira na privatnom Sveučilištu Vern nekadašnjeg šalterskog službenika JAT-a zaduženog za prodaju aviokarata, Branka Štefanovića. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 15 srpnja, 2016, 18:49

    Procitajte sto je o njemu napisao na facebooku Branko Moric

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code