PRVI STUDENTSKI PORTAL S MOBILNOM APLIKACIJOM

PRVI STUDENTSKI PORTAL S MOBILNOM APLIKACIJOM

16. veljače, 2017.

 

 

Studentski.hr s ponosom objavljuje da je prva studentska zajednica u Hrvatskoj čiji je sadržaj sada dostupan na mobilnim aplikacijama na Android i iOS platformama.

Tijekom više od tri godine postojanja Studentski.hr neprestano radi na svom napretku. Donošenjem novih tehničkih rješenja svojim korisnicima pruža sve bolja iskustva pri korištenju sadržaja te danas stoji uz bok najjačim portalima u zemlji. Čitatelji prate portal na nekoliko društvenih mreža – Facebooku, Instagramu i Twitteru. No, sada je on konačno prva studentska zajednica u Hrvatskoj s mobilnom aplikacijom koja će omogućiti nikad jednostavnije i lakše pretraživanje brojnih studentskih sadržaja.

Studentski.hr portal je koji objavljuje relevantne informacije za studentsku populaciju, bilo da se radi o vijestima, važnim studentskim događajima, financijama, sportu, zdravlju i ljepoti, kulturi ili zabavi. Sadrži bazu materijala, oglasa i poslova za studente te popis aktivnih udruga i projekata. Istovremeno omogućuje da pobliže upoznate svoje najdraže zvijezde putem brojnih intervjua, ali i pruža šansu da potpuno besplatno posjetite različite predstave, muzeje, koncerte ili dobijete svakojake poklone putem nagradnih igara. Također, ovaj neprofitan medij omogućuje velikom broju studenata praksu na području novinarstva, lektoriranja, ljudskih resursa, marketinga. Ukratko – sadržava sve što jednom studentu treba na jednom mjestu.

Realizacija mobilne aplikacije za Android i iOS platforme započela je tijekom 2016. godine u suradnji s NTH media, tvrtkom koja prati relevantne trendove. Sav sadržaj koji se nalazi na portalu sada se automatski integrira i u realnom vremenu je dostupan kroz aplikaciju. Vizualni indentit i prezentacija sadržaja u skladu su s najmodernijim praksama, a funkcionalnosti su prilagođene aplikaciji. Kroz nju su omogućene i push notifikacije koje vrlo brzo i direktno dosežu veliki broj korisnika, funkcionalnost Ja reporter za prikupljanje informacija, kreiranje liste preferiranog sadržaja i dr.

Mobilnu aplikaciju portala Studentski.hr možete instalirati već danas i olakšati si potragu ključnih informacija iz svakodnevnog studentskog života.

Besplatno skidanje Studentski.hr aplikacije za Android uređaje.
Besplatno skidanje Studentski.hr aplikacije za iOS uređaje. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code