23. JESENSKI POLJOPRIVREDNI SAJAM U GUDOVCU

23. JESENSKI POLJOPRIVREDNI SAJAM U GUDOVCU

11. rujna, 2015.

bjelovarski-sajam-gudovac-img-6735-2013
U petak 11. rujna, u Gudovcu, Sajamski prostor Gudovac, Centralni trg polje 1a, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je pozdravio prisutne na otvorenju 23. Jesenskog bjelovarskog sajma.
Međunarodni, prvenstveno stočarski, ali i gospodarsko-obrtnički sajam na kojem su zastupljena posljednja dostignuća na tim poljima, održava se od 11. do 13. rujna.
Prošlogodišnji Jesenski sajam posjetilo je oko 40.000 posjetitelja, a nastupilo je u gospodarskom dijelu izložbe gotovo 500 izlagača iz Hrvatske i 11 stranih država.
Veliki dio izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mjesto na kojem mogu kvalitetno predstaviti novitete, obaviti direktnu prodaju, razmijeniti iskustva te sklopiti nove poslove i poslovne kontakte.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. marie
    #1 marie 3 svibnja, 2020, 21:12

    Zdravo, ovo je da obavijestim širu javnost da je Jose Luis, zajmodavac za privatni zajam, otvorio financijsku priliku svima kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Pojedincima, tvrtkama i tvrtkama osiguravamo kredite uz kamate od 2% na jasan i razumljiv način i stanje. kontaktirajte nas danas e-poštom na ([email protected]) ili ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code