ČETVRTA ODBIJENICA ZA UNA TV

ČETVRTA ODBIJENICA ZA UNA TV

4. lipnja, 2022.

Poslije godinu dana intenzivnog rada, ogromnog truda i pregovora kako bi kvalitetan zabavni i informativni programski sadržaj UNA televizije ugledao svjetlo dana i postao dostupan svim gledateljima u Hrvatskoj i dalje ne postoji jasan i konkretan odgovor kabelskih distributera zbog čega se uporno prolongira emitiranje programa naše kuće.

Koncept medijskog povezivanja regije, promocija i isticanje najljepših vrijednosti ovog područja kroz raznovrstan sadržaj i produkciju svjetskog standarda, očigledno nije dovoljno dobar kriterij kabelskih distributera koji i uz veliki interes gledatelja, uskraćuju mogućnost svojim korisnicima da uživaju u programu UNA TV.

UNA televizija okupila je tim vrhunskih profesionalaca iz cijele regije koji broji više od 250 zaposlenih, od kojih je 80 renomiranih medijskih eksperata, novinara i voditelja iz Hrvatske. Uložena su milijunska sredstva u izgradnju modernog studijskog prostora, najsuvremeniju produkcijsku opremu i tehniku i postavljeni su najviši standardi kada je riječ o uvjetima rada.

Kabelski distributeri u Hrvatskoj unatoč uredno dostavljenim zahtjevima za emitiranje i detaljnom programskom konceptu, konstantno odlažu odgovor ne navodeći ni jedan opravdani ni logičan argument. UNA TV trebala je biti u distribuciji od siječnja ove godine pa je odluka odložena za travanj, slijedilo je odgađanje na srpanj da bi na posljednjem, četvrtom sastanku po redu koji je održan tijekom ove nedjelje, predstavnicima UNA televizije rečeno da s odgovorom sačekaju do rujna.

Ova taktika odugovlačenja potpuno je suprotna svakoj ekonomskoj logici jer komercijalni distributeri svoja uložena sredstva pokrivaju isključivo zaradom na tržištu od oglašivača. Također, iznimno je neodgovorna prema svim zaposlenima u centrali UNA TV u Zagrebu čija radna mjesta sada direktno ovise od odluke vodećih kabelskih distributera.“, piše u priopćenju s Una TV-a. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code