CROATIA AIRLINES PROSLAVILA 25 GODINA

CROATIA AIRLINES PROSLAVILA 25 GODINA

17. rujna, 2014.

Croatia-Airlines-cetvrta-u-istocnoj-Europi ca large Custom

Prigodnom svečanošću u zagrebačkoj Gradskoj kavani u ponedjeljak, 15. rujna 2014. je obilježena 25. godišnjica osnutka Croatia Airlinesa, hrvatske zrakoplovne tvrtke. Na proslavi među nekoliko stotina uzvanika, većinom poslovnih partnera iz Hrvatske i inozemstva, našli su se i premijer Zoran Milanović, ministri Siniša Hajdaš Dončić, Branko Grčić i Mirando Mrsić te Mark Schwab, predsjednik Star Alliance grupe, kojoj pripada i Croatia Airlines.

Ministar Hajdaš Dončić naglasio je kako će Croatia Airlines i dalje imati potporu vlade Republike Hrvatske, ali i obavezu da provede plan započetog restrukturiranja. Predsjednik Uprave Krešimir Kučko, podsjetio je prisutne na najvažnije datume iz povijesti hrvatske zrakoplovne tvrtke, najavivši kako će domaća zrakoplovna tvrtka i ovu godinu završiti s pozitivnim rezultatom!?

Od prvoga leta do danas zrakoplovi Croatia Airlinesa obavili su 470 tisuća letova i prevezli više od 29 milijuna putnika. Flota domaćeg zračnog prijevoznika sastoji se od dvanaest zrakoplova: četiri Airbusa 319, dva Airbusa 320 i šest zrakoplova Dash Q400. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code