MREŽA GRADOVA ZA POVOLJNIJE PODUZETNIČKO OKRUŽENJE

MREŽA GRADOVA ZA POVOLJNIJE PODUZETNIČKO OKRUŽENJE

28. veljače, 2013.

 LP imagev1 original

U srijedu, 27. veljače, u 12,00 sati, u zgradi Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1 (dvorana 372), predstavljen je EU projekt Europska mreža gradova za povoljnije poduzetničko okruženje (European cities network for business friendly environment), za koji je Zagreb, kao koordinator, dobio bespovratna sredstva od Europske komisije u okviru programa Europa za građane.

U uvodnom dijelu prisutne su pozdravili  gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i zamjenik gradonačelnice Grada Varšave Michal Olszewski. Projekt su predstavili   pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, predstavnici Službe za europske integracije i fondove i savjetnica Ureda za strukturne projekte i strategiju Grada Kielce Natalia Luba – Chudzik.

Konzorcij Projekta čini sedam europskih gradova koji će, kroz Projekt razmijeniti najbolju praksu i iskustva u mjerama poticanja samozapošljavanja i poduzetništva, kao generatora gospodarskog razvoja i stvoriti platformu za daljnju suradnju umreženih gradova u korištenju fondova Europske komisije.T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code