DANIS TANOVIĆ U ZAGREBU SNIMA SERIJU ZA HBO

DANIS TANOVIĆ U ZAGREBU SNIMA SERIJU ZA HBO

8. veljače, 2018.

 

Oskarovac Danis Tanović (49), kako „Dnevni avaz“ ekskluzivno saznaje, 1. ožujka počinje snimati seriju i to u produkciji američke kuće HBO.

Ovo je ujedno i prvi put u karijeri da Tanović potpisuje režiju za neki serijski projekt, a javnost o svemu ovome planira upoznati za desetak dana.

Avaz“ ipak otkriva da je riječ o internacionalnom projektu, čije snimanje bi se trebalo odvijati u Zagrebu.

Prema riječima našeg izvora, direktor fotografije je Erol Zupčević, a kasting za glumce koji će igrati u seriji je trajao više od pola godine.

– Koliko znam, sudjelovat će uglavnom glumci iz naše zemlje, s tim da se možda pojavi i neki strani – pojašnjava naš izvor. 

Ovaj veliki projekt priprema se već neko vrijeme, ali se sve radi u strogoj tajnosti i zbog toga što su akteri ugovorom obavezani na šutnju te ne smiju otkrivati detalje.

– Sama činjenica da će serija biti snimana u HBO produkciji govori o tome da se ne smiju otkrivati detalji. Više informacija trebalo bi se znati vrlo brzo – pojašnjava naš izvor.

Iz HBO Adrie, čije je sjedište u Zagrebu, jučer su nam također potvrdili da Tanović uskoro počinje snimati seriju, ali su i naglasili da s informacijama još ne smiju izlaziti u javnost.

Uporedo s pripremom za seriju, Tanović je u posljednje vrijeme često poslovno boravio u Londonu.

Kada je u pitanju radnja serije, još se ne znaju detalji.

– Danis uglavnom ništa ne otkriva dok ne bude sto posto siguran i dok sve ne bude spremno, tako je i ovaj put. Ono što je sigurno je to da će se u seriji naći vrhunski glumci, jer od njega ne možemo ništa drugo ni očekivati – kaže Avazov izvor. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code