NAGRADA ZA KOMUNIKATORA GODINE

NAGRADA ZA KOMUNIKATORA GODINE

18. siječnja, 2017.

 

 

U sklopu 10. dodjele nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), žiri je objavio pet nominacija za nagradu za Komunikatora godine.

Grand PRix je godišnja nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću kojom se dodjeljuju priznanja za izvrsnost u struci, ove godine u 13 natjecateljskih kategorija. Uz to, žiri dodjeljuje priznanja u tri posebne kategorije: Komunikator godine, Grand PRix za doprinos struci i Šipak godine (antikomunikator godine).

U kategoriji Komunikatora godine, članovi žirija, na temelju svoje stručne prosudbe predlažu osobe koje su se posebno, kvalitetom i stilom komunikacije istaknuli u proteklih godinu dana. To priznanje se uvijek dodjeljuje pojedincima prisutnima u javnom životu, ali koji ne dolaze iz struke odnosa s javnošću. Ove godine, po prvi put žiri je odlučio objaviti nominacije za nagradu Komunikatora godine, a nominirani su:

Boris Jokić, bivši voditelj kurikularne reforme, Marko Matijević, pokretač portala srednja.hr, Zdravko Marić, ministar financija, Bruno Šimleša, književnik te po prvi put u povijesti nagrade i jedan kolektiv: tim Hrvatske gorske službe spašavanja. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code