DANIJEL SRB SUDIONIK POLUMARATONA BELI MANASTIR-VALPOVO

DANIJEL SRB SUDIONIK POLUMARATONA BELI MANASTIR-VALPOVO

3. travnja, 2015.

daniel srb polumaraton

Vjerojatno nije dovoljno poznato da je Daniel Srb, uz to što je poznati političar i predsjednik Hrvatske stranke prava, nekada bio i vrhunski sportaš.

Osam puta je bio prvak Hrvatske, a četiri puta prvak bivše države, u veslačkoj disciplini četverac na pariće.

I nakon završetka aktivne veslačke karijere Daniel Srb je ostao u sportu. Kao aktivni rekreativac  bavi se veslanjem, trčanjem i planinarenjem, a jedno vrijeme  je bio i predsjednik je Veslačkog kluba IKTUS Osijek.

Predsjednik HSP-a svake godine o obljetnici pada Vukovara kao član ekipe osječkoga osmerca vesla regatu Osijek – Vukovar u duljini od 70 kilometara.

Prošlog ljeta zajedno s penjačkom ekipom iz Osijeka popeo se na Mont Blanc kao prvi i jedini od aktivnih predsjednika političkih stranaka u Hrvatskoj.

Srb je u nedjelju 29. ožujka uspješno istrčao 11. FERIVI polumaraton u Osijeku dužine 21,1 km. A u petak 2. travnja trči polumaraton na dionici Beli Manastir – Valpovo (spomenik na obali Drave) u čast palim braniteljima u vojnoj „Operaciji Baranja“.

Kako saznajemo Srb će se okušati na pravom maratonu. Predsjednik HSP-a, inače diplomirani ing. strojarstva, najavio je sudjelovanje na Berlinskom maratonu u rujnu 2015. godine.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code