DONJI MIHOLJAC NAJBOLJI NA  TURNIRU MLADEŽI HDZ-a U ĐAKOVU

DONJI MIHOLJAC NAJBOLJI NA TURNIRU MLADEŽI HDZ-a U ĐAKOVU

1. srpnja, 2013.

TURNIR20MHDZ20C490AKOVO202013

U subotu je u Đakovu na igralištu s umjetnom travom održan tradicionalni malonogometni turnir Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije. Među 16 ekipa iz gradova i općina Osječko-baranjske županije, prvo mjesto osvojila je ekipa Mladeži iz Donjeg Miholjca, drugo Mladež općine Đurđenovac, dok su treće i četvrto mjesto podijelili Našice i Osijek.

Organizacijom ovog  turnira cilj je bio potaknuti rekreativnu sportsku aktivnost i promicati sport kao zdrav način života. Uz kvalitetno iskorišteno slobodno vrijeme kroz igru, zabavu i druženje više od 200 natjecatelja imalo je priliku upoznati i stvoriti brojne međusobne kontakte koji će im pomoći tijekom života.  

Uz nezaposlenost veću od 50% među mladima, jedan od glavnih problema što se mladi lako navlače na ovisnosti poput droge, kockanja, alkohola, cigareta, te vandalizmu kao popratnom ponašanju je činjenica da se potrebama mladih ne posvećuje dovoljno pažnje, pa im stoga nisu ni pruženi kvalitetni sadržaji.

Kako su pred nama ljetni praznici, kada većina ima dosta slobodnog vremena cilj nam je bio uputiti i apel čelnicima općina, gradova i županije na sustavni pristup problemima mladih te na potrebu za ulaganjem u obnovu postojećih i ulaganja u nova sportsko-rekreativna igrališta.

S poštovanjem,

Predsjednik županijske organizacije i 

Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a

  Goran Soldo T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code