BRUCE LEE JURICE POPOVIĆA

BRUCE LEE JURICE POPOVIĆA

20. ožujka, 2020.

 

 

Prošlu jesen snimio sam duet na engleskom jeziku s mladim Kinezom Leo Wai- em, umjetničkog imena OMGHack, ni ne sluteći što će se događati u skoroj budućnosti. Tema pjesme je Bruce Lee, kao jedna personifikacija borbe dobra sa zlom.

Nije mi bila namjera pjesmu uopće puštati kod nas, ali novo nastale okolnosti su me na to navele. Budući da za pjesme ne postoji karantena, evo je pred vama.

U vrijeme izmijenjenih vrijednosti i slijedno tome globalno traumatičnih stanja, ipak se osjećam korisno za ljudski rod, jer glazba podiže duh i daje poleta za budućnost. Možda izreka „sit gladnom ne vjeruje“ uskoro izgubi svoje značenje.

Teško se zavući u nečije misli i procjeniti njegovo stanje duha, ali vjerujem da ćemo svi ponešto naučiti iz ove nove globalne situacije. Više ćemo paziti jedni na druge, čovjek će se okrenuti čovjeku… vratiti se strpljenju i poniznosti što nam je nekako promaklo u prevelikoj strci za savršenim… A što je to uopće?

Recimo da se Majka Zemlja malo umorila i da će joj dobro doći odmor od naše jurnjave, pohlepe, zagađivanja, loših misli….još kada bismo mogli zaustaviti momet kolektivne panike koja stvara negativno energetsko polje oko nas, siguran sam da bi nam virusi teže naškodili. Jednostavno je objašnjenje za to: lijepe misli jačaju naš organizam, time i imunitet, a dobar imunitet lakše se brani….braneći sebe – branimo druge – branimo prirodu – branimo Zemlju…i tako zatvaramo ojačani krug svjetlosti oko nas.

Glavu gore i osmijeh na lice! 

…All Nations

Have to be free

All Nations

Like a Joshua tree…“

Link za skidanje audio snimke s UnisonFokus – a:

https://unisonfokus.com/?post_type=release&p=3464

Link video spota na YouTube- u:

https://youtu.be/JXQsnY5yFxI

Video by El Croata & OMGHack

Video colour edit: Ivan Marevich

Autor videa: J.P. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code