TAMBURAŠI U ČAST ZDENKU RUNJIĆU U RODNOM MU GARČINU

TAMBURAŠI U ČAST ZDENKU RUNJIĆU U RODNOM MU GARČINU

13. prosinca, 2015.

Arteski bunar__PR
Dečki iz tamburaškog sastava Arteški bunar ovih dana imaju pune ruke posla sa snimanjem novog albuma, a pripala im je i čast da 16. prosinca u Garčinu sudjeluju na velikom koncertu „Tamburaši u čast Zdenku Runjiću”.
„Uistinu je za naš bend velika stvar nastupiti na ovakvom koncertu u čast glazbenom velikanu Zdenku Runjiću. Na koncertu izvodimo pjesmu Meni trebaš ti koja je meni osobno, uz pjesme Imala je lijepu rupicu na bradi, Molitva za Magdalenu i Kad zaspu anđeli stvarno jedna od najdražih Runjićevih skladbi. Na ovom će svečanom koncertu nastupiti mnogo poznatih kolega, a sretni smo što je organizator prepoznao našu kvalitetu i pozvao nas da se i mi predstavimo i zasviramo uz ostale ‘velike’ bendove“, naglašava Marko Funarić, pjevač tamburaškog benda Arteški bunar. Inače, koncert „Tamburaši u čast Zdneku Runjiću“ održat će se u sportskoj dvorani OŠ Vjekoslav Klaić u Garčinu, rodnom mjestu Zdenka Runjića, s početkom u 19 sati, a uz Arteški bunar, najpopularnije skladbe Zdenka Runjića izvest će Stjepan Jeršek Štef, Slavonia Band, Duško Kuliš, Bosutski bećari, Igor Delač, Frajle i drugi poznati izvođači.
Uz Marka Funarića, bend Arteški bunar čine šestorica mladih i perspektivnih tamburaša iz Đakova i okolice toga grada, a koji su upravo lansirali i svoj novi singl, pjesmu „Trebam te“ koja je autorski nastala pod okriljem benda. Dan prije nastupa na koncertu „Tamburaši u čast Zdenku Runjiću“, Arteški bunar sudjeluje i na snimanju serijala „Lijepom našom“, također u Garčinu. Uz netom potpisan diskografski ugovor s kućom Croatia Records, dečki iz Arteškog bunara grabe velikim koracima naprijed u osvajanju publike širom Hrvatske, a u novogodišnjoj noći, zasvirat će svojim Đakovčankama i Đakovčanima i to na velikoj fešti u klubu Šokački disko.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code