ANTONELA DOKO SNIMILA NOVI SPOT

ANTONELA DOKO SNIMILA NOVI SPOT

16. veljače, 2018.

 

 

Iznimno talentirana 18-ogodišnja Riječanka svjetskoga glasa, Antonela Doko, dobitnica nagrade Porin za najbolju novu izvođačicu 2017. godine, objavila je spot za singl “O čemu pričamo”. Ovu je pjesmu Antonela više nego zapaženo izvela na 65. Zagrebačkom festivalu održanom 26. siječnja u City Plazi. Bio je to njezin treći nastup na ovom cijenjenom festivalu, podsjetimo, 2016. debitirala je svojim najvećim dosadašnjim hitom “Onaj dan”, dok je 2017. godine izvela pjesmu “Odlična stvar”. Nova pjesma se više od dva mjeseca nalazi na listi najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj, HR Top 40, prošloga tjedna na 9. mjestu!

Osim spomenutog Porina, Antonela je osvojila i nagradu za Pjevačicu godine 2016. koju dodjeljuje glazbena emisija “Music Pub Zlatka Turkalja”, a u tekućoj godini s nestrpljenjem očekujemo i njezin debitantski album.

Autorica glazbe i teksta za pjesmu ‘O čemu pričamo’ je Arijana Kunštek, a aranžman je radio Ivan Popeskić. Za neobični spot zaslužni su stalni Antonelini suradnici, redatelj Igor Modrić, kamerman Robert Kalčić dok styling i šminku potpisuje Robert Kozjak.

Spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=cSSsiOlyz-Y, a pjesmu preuzmite na: singlovi.crorec.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code