PUPOVAC POKAZUJE DA JE TUPOVAC

PUPOVAC POKAZUJE DA JE TUPOVAC

5. ožujka, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Što ne kažete što je zvijezda petokraka napravila u Domovinskom ratu što je  na kapi Šljivančanina i takvih sličnih njemu ta petokraka napravila u Vukovaru kakve sve je genocide napravila po cijeloj Hrvatskoj priznajte već jednom da je petokraka istjerala vaše Srbe iz Hrvatske za kojima vi plačete gle i čuda sjetite se ih kad su izbori i brzo organizirate autobuse da odu po njih da vam daju glas za 200 kn pa i tu ih izigrate ne platite im

Napisao: Šefik Orlić, predsjednik HBPS-a

Predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, komentirao je za N1 preporuke Vijeća za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima.

Nakon objave preporuka Vijeća za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima te objave ‘Dokumenta dijaloga’ na kojem je Vijeće radilo punih godinu dana, čelnik SDSS-a Milorad Pupovac za N1 je kratko rekao kako Vijeće nije riješilo problem, već je zakompliciralo situaciju te da bolje da nisu napravili ništa nego ovo.
„Ove neobvezujuće preporuke unijet će zabunu, i kod policije i kod sudaca da je ustaški pozdrav neustavan. Pa tako već u jednoj emisiji  gledamo HOS-ovo znamenje i grb ispred jednog televizijskog voditelja sutra na stadionima kad netko dođe s istim pozdravom može reći da pozdravlja poginule pripadnike HOS-a.“

Ovo je štetno za ustavnopravni poredak RH, štetno i uvredljivo za sve narode koji su bili žrtve ustaškog režima čiji je ovo bio službeni pozdrav te će stvoriti teškoće i u unutarnjim i u međunarodnim odnosima kada je u pitanju RH.
Na pitanje novinarke hoće li o ovome razgovarati s premijerom Plenkovićem i hoće li mu zbog svega uskratiti podršku u Saboru, Pupovac je odgovrio:
“O ovome ćemo razgovarati ne samo s premijerom Plenkovićem već i s drugim instancama, ne samo predstavnici srpske zajednice već i predstavnici drugih naroda. Mi na to ne možemo gledati pozitivno već sa zabrinutošću i sa strepnjom. To je naš prvi komentar.”

Bijelo slovo s velikim U

Gospodine Pupovac pa vi ste nekakav profesor pa mi je žalosno da ne poznajete povijest i da je cijelo vrijeme želite promijeniti ne sami sebi skačete u želudac.

Gospodin Pupovac ponovno pokazuje da je zapravo “Tupovac” tj. ptica koja sere u vlastito gnijezdo. Pupovac ima legitimno pravo na svoj svjetonazor i mišljenje, ali osnova demokracije je da to isto pravo dade i drugima. Pa kako je sve u životu, u povijesti i sadašnjosti, polivalentno, pluralno, višeznačno, sastavljeno iz mnogo (uglavnom suprotstavljenih) suprotnosti, to mudrost onda nalaže da nema isključivosti. 

Točno je da je  (zapravo ZA DOM I POGLAVNIKA SPREMNI) ustaški pozdrav, da je bijelo prvo polje u Grbu (a zapravo bijelo polje u kojem je upisano veliko slovo U) grb NDH, ali je također točno da su borci HOS-a poginuli za Hrvatsku pod grbom ZA DOM SPREMNI da se prvo bijelo polje u Grbu RH nalazi na povijesnoj slici grba na krovu Crkve Svetog Marka na Markovu trgu u Zagrebu.

Gospodine Pupovac što ne kažete što je zvijezda petokraka napravila u Domovinskom ratu što je  na kapi Šljivančanina i takvih sličnih njemu ta petokraka napravila u Vukovaru kakve sve je genocide napravila po cijeloj Hrvatskoj priznajte već jednom da je petokraka istjerala vaše Srbe iz Hrvatske za kojima vi plačete gle i čuda sjetite se ih kad su izbori i brzo organizirate autobuse da odu po njih da vam daju glas za 200 kn pa i tu ih izigrate ne platite im.

Istina je da vas mali broj Srba u RH podržava ponovo vas pitam kad će te posjetiti ili ti obići našu braću srbe po oružju koji su se borili za Hrvatsku koju vi iz dana u dan proglašavate i li ti nazivate da je Ustaška.

NE GOSPODINE PUPOVAC OVO NIJE USTAŠKA DRŽAVA OVO JE DRŽAVA SVI GRAĐANA RH BILO KOJE VJERE ILITI ISPOVJEDI. ZAUVIJEK ZAPAMTITE OVA JE DRŽAVA STVORENA NA MUKAMA I KRVLJU HRVATSKIH DOMOLJUBA. 


ISTINA & DOMOVINA! T

 

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. nula
  #1 nula 23 ožujka, 2018, 15:27

  pa tko je onda “tup-avac” pupavci (ima ih cijela plejada) ili bezimeni/brojevi po plenky koji ti sve plačamo-

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. anno
  #2 anno 7 ožujka, 2018, 17:53

  Kako god ga nazivali, ali on sve dobije što god zamisli.
  Ne fermam ga previše, no u odnosu na većinu hrvatskih političara, taj vuče za svoje.
  Pa tko god što o njemu mislio.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Marija
  #3 Marija 7 ožujka, 2018, 12:26

  Gospodin Pupovac može sve biti, pa i ono najgore što se o njemu misli, ali nikada ne može biti tupavac. On je najsposobniji i najučinkovitiji političar. Bori se za svoje sunarodnjake i svoje birače, a ponekd i za vitalne interese Hrvatske. Cijenjen je u Europi i Svijetu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. FRANO
  #4 FRANO 7 ožujka, 2018, 05:24

  KRVOLOČNI RAT STEPINČEVSKI SLJEDBENIKA!!ZATUCANIH KATOLIKA SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA !
  ŠTA JE TO UOPĆE DOMOVINSKI RAT ZA HRVATSKOG GRAĐANINA,DANAS SA DISTANCE????
  TO JE KRVOLOČNI OBRAČUN ,POTOMAKA STEPINČEVSKIH BOJOVNIKA ,KRVOLOKA ,PLJAČAKAŠA I KRIŽARA, DA SE PONOVNO REINKARNIRA TA SREDNJOVJEKOVNA KRIŽARASKA SATRAPIJA, SAD U INTERESU VLADAJUĆEG MONOPOLSKOG KAPITALA I NJEGOVOG POKROVITELJA, RIMSKE ZLOČINAČKO-KASTINSKE CRKVE. A POVIJEST ZNA I PAMTI DA JE RIMASKA CRKVA ,UVIJEK U SIMBIOZI ,SA NAJMOČNIJIM POSJEDENICIMA GRADILA I ŠIRILA SVOJE CRSTAVO. PA RAT,KRVOLOČNO-VJERSKI, U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI JE BIO ,,SA SVIM SVOJSTVIMA NACI-RASNE ,KRVOLOČNE,ODREĐENOSTI KAKAV JE RAT BIO ,ONAJ PO SPORAZUMU RIMSKE CRKVE I III-ĆEG REICHA ,POTPISANIM 1935 GODINE.

  DAKLE,TO JE BIO PROGRAM SVETE ZAPADNE VOJNE –KATOLIČKO-KRŠĆANSKE ALIJANSE ZA GEOSTRATEŠKO I GEOPOLITIČKO MIJENJANJE EVROPE .JEDNOM RIJEČJU STVARANJE FRONTA PROTIV ONOG TAMAO KOMNUISTIČKOG,SADA NE SSSR-A ,VEĆ SNAŽNE RUSIJE, KOJA JE ZA ZAPDNI KATOLIČKO-KRŠĆANSKI SVIJET BASTION ATEIZMA I KOMUNIZMA ,A ON JE UKIDANJE ZLOČINAČKE CRKE I PRIVATNOG VLASNIŠTVA. TAJ MODUS ŠIRENJA I ZAŠTITE ZAPADNOG SVETOG ,PLJAČAKŠKO-HEGEMONISTIČKO-ZLOČIONAČKOG CARSTVA ,POD POKROVITELJSTVO RIMSKE ZLOČINAČKE CRKVE , U NOVIJOJ POVIJSTI SE PRAKTICIRA PROIZVOĐENJEM VJERSKIH I NACIONALNIH PODIJELA ,MJEŠOVITIH DRŽAVNIH ZAJEDNICA KOJE SU STOLJEĆMA ŽIVJELE U NEKOJ DRUŠTVENOJ KOEGZISTENCIJI. JER TAJ MODUS ,NE AGRESIJE TAKO MOĆNE I DOBRO ORGANIZIRANE VOJNE POŠASTI , KAKAV JE ATLANSKI PAKT,JE NAJ EFIKACSNIJI NAČIN POMICANJA GEOSTRATEŠKIH I GEOPOLITIČKIG INTERESNIH GRANICA. TAKVU PRAKSU MAJKA AMERIKA ,POD POKROVITELJSTVOM ,KAKO REKOH, ,ZLOČIONAČKE RIMSKE CRKVE, PRAKTICIRA OD ZAVRŠETAK II SV JETSKOG RATA.NAJBOLI PRIMJE SU NAM SVIJEŽA DOGAĐANJA PODIJELA I VJERSKIH RATOVA NA PREDNJEM I SREDNJEM ISTOKU OTKUDA SE SAD ,KAO POSLJEDICA POKRENUO MASOVNI POKRET NARODNIH ISELJAVANJA TRAŽEĆI POKROVTELJSTVO ,SAD OD ONIH KOJI SU IH SVOJOM POLTIKOM ISTJERALI IZ VLASITE ZEMLJE.

  PA RAT U HRVATSKOJ ,KAKO VEĆ REKOH, NIJE UZROK NIČIJE I NIKAKVE AGRESIJE.TOJE BIO KRVOLOČNO-VJERSKI RAT.

  KAO DAR BOŽJI,I PRILIKA ZA REINKLARNCIJA STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE, KAO AMANETA ,KAPTOLSKA ALAŠA SLJEDNBENIKA ,TE ZLOČINAČKE IDEJE ,OBJERUČKE JE PRIHVATILA PRILIKU I KREIRALI KRVOLOČNI OBRAČUN SA ONOM TAMO RASKOLNIČKOM CRKVOM I SVIMA DRUGIM I DRUGAČIJIM.PA KUHARIĆ ,DAKLE, EGZARH KAPTOLA ,ZLOČINAČKE KATOLIČKE CRKVE, INICIRA IEDEJU KRIŽARSKE POŠASTI PA SVOJIM KRIŽARIMA PODJELIO PATRICE OKO VRATA ,DA SE ODMAH, PO VANJSKOM OBILJEŽJU , VIDI I TKO SU HRVATSKI KATOLICI .ALI ONI NISU BILI HRVATSKI ,NEGO KATOLIČKI POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA. NARAVNO ,FRANJO TUĐMAN JE BIO ONA SVJETOVNA STRANA ,A MILOŠEVIĆ, PREDSTAVNIK ONE TAMO RASKOLNIČKE,DAKLE ,IMENOVANI OD SVETE ALIJANSE ,A PRIHVATLJIVI ,APSOLUTNO I OD SVOJIH ZLOČINAČKIH CRKAVA , KAO PREDVODNICI TE KRVOLOČNE UJDURME . MILOŠEVIĆ JE BIO GLAVNI CERIBAŠA RASKOLNIČKO BRADATE POŠASTI ,KOJI SE UDRUŽIO SA TUĐAMANOM I DOGOVORILI KARAKTER I INTENZITET RATA, RAZBIJANJE DOJUČERŠNJE ,ZAJEDNIČKE DRŽAVE NA VJERSKOJ OSNOVI, A ZATIM PRIJENOS RATA U BOSNU KOJU TREBA PODIJELITI. PO OKONČANJU RATA U VUKOVARU .SVE STAJAČE JEDINICE JNA,KOJE SU BILE ZAROBLJENE U SVOJIM KASARNAMA ,PREMJEŠTENE SU U BOSNU I HERCEGOVINU GDJE SU TRANSFERIRANE U TUĐAMANOVU FALANGU I SRPSKE ČETNIČKE BANDE,DA ZAJEDNIČKI ,U RATNIM UVJETIMA, VOJNIČKI ZACRTAJU GRANICE NOVE VELIKE SRBIJE I HRVATSKE.
  .
  UMJESTO MENE GOVORE PRAVI ARGUMENTI NA HAŠKOM SUDU ,PRALJKU I OSTALIM. I REZULTATI TOG RATA SU DANAS POZNATI:DEVASTIRANA I PODIJELJENA BOSNA ,KOJA NE LIČI NA DRŽAVU NEGO NA PODIJELJENE FEUDALNE POSJEDE , LATIFUNDIJE,HRVATSKIH ,SRPSKIH I MUSLIMASKIH VOJVODA.

  DAKLE,, RAT JE BIO DOGOVOREN ,JER SU TAKO TRAŽILI ZAPADNI KREATORI HLADNOG RATA, BAŠ U NAJVEĆEM NALETU ZAPADNOG KATOLIČKOG AGRESIVNOG POHODA NA ISTOK ,OBARANJEM BERLINSKOG ZIDA, ČIJI JE OSNOVNI I JEDINI CILJ BIO ANTIKOMUNISTIČKI ,SRUŠITI KOMUNIZAM KOJEG NIJE BILO. DAKLE, TREBA ZAKLJUČITI, DA NIKAKVE AGRESIJE NIJE BILIO JER SU U HRVATSKOJ KREIRALI RAT ,KAKO U UVODU REKOH ,KATOLIČKA CRKVA POD POKROVITELJSTVOM TUĐAMNOVE FORMALNO SVJETOVNE VLADAVINE. .VUKOVAR JE BIO SARAJEVSKI ATENTAT.TAMO JE DOŠLA PRAVA KATOLIČKA ALAŠA , POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA , NA JEDENOJ STRANI I POTOMAKA ONE BRADATE PRAVOSLAVNE POŠASTI NA DRUGOJ STRANI ,ČIJI SU PRECI ZAJEDNIOČKI ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI 1945 GODINE. CILJ JE BIO DA POTAKNE RAT ZA ČIŠĆENJE HRVATSKE NA JEDENOJ STRANI I SRBIJE NA DRUGOJ STRANMI , OD DRUGIH I DRUGAČIJIH, ZAPOČET JOŠ U II SVJETSKOME RATU .

  I DOK JE TRAJAO POKOLJ U VUKOVARU , U CIJELOJ HTVATSKOJ, BIVŠA JUGOSLAVENSKA ARMIJA JE MIROVALA U KASARNAMA. PA ,O KAKVOJ JE TO AGRESIJI RIJEČ??? VUKOVR NIJE AGRESIJA ,VUKOVAR JE ZAPALIO KRVOLOČNI POTOMAK STEPIČEVIH KRIŽARA , MERČEP ,U ULOZI NOVOG LUBURIĆA. TO TVRDIM NA OSNOVU PODATAKA KOJE JE IZNIO U SVOJOJ KNJIZI DRAGO HEDL ,UGLEDNI HRVATSKI NOVINAR ,KOJI JE U VRIJEME RATA BORAVIO NA TIM PROSTORIMA.. DANAS SE SUDI MALOM LUBURIĆU ,ALI STIDLJIVO ,JER SE UOPĆE NE SPOMINJE NJEGOV POKOLJ U VUKOVARU KADA JE SRBE VJEŠAO PO KLAONIČKIM ČENGELAMA KAO STOKU ,PIŠE DRAGO HEDL.NA OVIM PROSTORIMA JOŠ OD RASKOLNIČKIH VREMENA POSTOJI NETRPELJIVOST A KOJU PERMANENTNO PODRGRIJAVA NE SAMO STOŽER KATOLIČKOG ZAPADA ,VATIKAN ,NEGO I ISTOČNA CRKVA, ORTODOKSNA, ZLOČINAČKA I AGRESIVNA . OD PODGRIJAVANJA MRŽNJE I PERMANENTNIH SUKOBA, OD RASKOLNIČKE PODJELE NA ISTOČNU I ZAPADNU CRKVU, NIJE OSTALA IMUNOM NI KNJIŽEVNOST ,NI POVIJEST,NI POLITIČKA PUBLICISTIKA, S OBE STRANE RASKOLA.
  PA TKO TO NAMA, GRAĐANIMA HRVATSKE, PRODAJE AGRESIJU UMJESTO VJERSKOG RATA KOJI JE ,TO JE ZAPAD I PROTEŽIRAO, BIO EFIKASNA ISKRA RATA NA OVIM PROSTORIMA ,A KOJI JE IMAO JEDAN JEDINI CILJ UNIŠTENJE SOCIJALISTIČKIH DRUŠTVENIH ODNOSA I NACIŠOVINISTIČKO ČIŠĆENJE GARAĐANA ,SVIH ONIH KOJI SU DRUGI I DRUGAČIJ, ŠTO ZNAČI ČIŠĆENJE DRŽAVE OD SRBA I SVIH DRUGIH NEPOŽELJNIH ,MEĐU KOJE SE UBRAJALO I SOCIJALISTIČKE FUNKCIONERE ,A NAROČITO ONE U POLICIJI I OBAVBJEŠTAJNIM SLUŽBAMA.
  PO OSVAJANJU VLASTI ,TUĐMANOVA FALANGA ,SPOMENUO JE NEKI KOMENTATOR NA PORTALU SLOBODNE DALMACIJE,UBILA JE OKO 6OO LJUDI I NITKO DO DANAS NIJE POKRENUO ISTRAGU O TOME. .OVAJ PODATAK SE MOŽE PROVJERITI U ARHIVU SLOBODNE DALMACIJE.
  PA SE TREBA ZAPITATI ,TKO TO NAMA, U HRVATSKOJ , PRODAJE AGRESDIJU NA HRVATSKU ,UMJESTO KRVOLOČNOG KRIŽARSKOG RATA, STEPINČEVSKI ,KRVOLOČNOG KARAKTERA,, ČIŠĆENJE SVIJUH DRUGIH I DRUGAČIJIH. STOKO KATOLILČKA, ZATUCANA ,SITNOG ZUBA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Anonimno
  #5 Anonimno 6 ožujka, 2018, 11:39

  u pravu je tupopvac, jer ova prepšoruka nija ni za obrisati guzicu tupovca.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. AZ MOD
  #6 AZ MOD 5 ožujka, 2018, 19:51

  Pupovac i njegova Ružna Lukić mjesečno inkasiraju 50 prosječnih hrvatskih penzija i ugrožen…ovi su konvertiti nešto naj gore što se dogodilo od Potopa.

  Odgovorite na ovaj komentar

<