ZVONIMIRU MRŠIĆU NADZORNI ODBOR STOPIRAO NOVI MANDAT

ZVONIMIRU MRŠIĆU NADZORNI ODBOR STOPIRAO NOVI MANDAT

10. listopada, 2016.

 

 

 

Nadzorni odbor Podravke,  održao je, u utorak 4. listopada,  svoju redovitu sjednicu. Na dnevnom  redu sjednice  bilo  je i  produžetak mandata  sadašnjem predsjedniku Uprave Zvonimiru Mršiću na razdoblje od četri godine i usvajanje plana rada za razdoblje od četiri godine.

Nadzorni odbor Podravke je obadvije točke maknuo je sa dnevnog reda i tako zaustavio pokušaj Zvonimira Mršića da i dalje ostane predsjednik Uprave. Inače,  Zvonimiru Mršiću u veljači 2017. godine ističe  mandat, a nakon poraza SDP-a na izborima sigurno neće ostati na tom mjestu.

Ovu vijerst za sada je jedino objavio portal Kopriva www.kopriva.info iz Koprivnice. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 26 listopada, 2016, 11:16

  nije ini za ovce čuvati,đubre komunističko

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. jožek
  #2 jožek 15 listopada, 2016, 19:07

  … ostal bu još jedan mandat sigurno, jer nije dovršil posel do kraja, a osim toga završil je ispiranje mozga na Bledu u menađerskoj školi gde su ga navčili velelebni pametnjakovići kaj mora napraviti sa firmom kaj su gradili radnici od svojih teško stečenih novčića – dinara. Za sada je poklonio samo vodu i kruh, jer se to prehrambenoj industiriji ne ispalti delati. Pa tko od pametnih hrvatina još vjeruje da nam ubuduće treba voda i kruh…. Tog gradiva nama u tim školama. Vjerovatno se u Podravci budu odlučili za ulaganja u proizvodnju septičkih jama – to bi bilo dobro ulaganje jer oko nas sve više i više ima govana koje nemamo kam spremiti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 13 listopada, 2016, 17:00

  Mršiću? Četniku?
  Ne vjerujem u to. I dalje će Čejo biti na čelu Podravke.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code