ZORICA KONDŽA U KLUBU BOOGALOO

ZORICA KONDŽA U KLUBU BOOGALOO

23. travnja, 2018.

 

 

Early bird ulaznice za koncert legendarne Zorice Kondže su rasprodane. Zorica Kondža, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak „The Voice“, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere priprema dosad neviđenu rock poslasticu u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo, u petak 25. svibnja, u 21 sat. Gost na zagrebačkom koncertu bit će Tedi Spalato.

Zorica Kondža je hrvatska pjevačica poznata po svojim iznimnim vokalnim sposobnostima i velikom rasponu glasa. Prije samostalne karijere ostala je zapamćena kao pjevačica grupe Stijene gdje je mogla izraziti svoju rokersku stranu. Nastupila je i na Dori i raznim drugim festivalima, a tijekom svoje bogate karijere osvojila je velik broj nagrada i priznanja publike i kritike. Za Zoricu neki muzički znalci kažu da je “najbolje sačuvana tajna hrvatske pop glazbe”. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. haggard
    #1 haggard 25 travnja, 2018, 12:33

    ZORICA JE SVJETSKI VRH U ODNOSU NA kafanske pevaljke severinu,nives celzijus???ILI pevaljku KOJA JE SA UŽITKOM pevala za srpsku krajinu I JA SE ČUDIM DA TAKVI UOPĆE NASTUPAJU I ZARAĐUJU U LIJEPOJ NAŠOJ NO MI HRVATI BRZO ZABORAVLJAMO I KAO PRAVI VJERNICI SVIMA OPRAŠTAMO!!!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code