ZORAN ŠPRAJC JE VOJNI DEZERTER

ZORAN ŠPRAJC JE VOJNI DEZERTER

6. srpnja, 2021.

 

Urednik i voditelj RTL-a Zoran Jovanović – Šprajc u središnjoj informativnoj emisiji ove televizije (ponedjeljak, 5.7.2021.) nazvao je generala Hrvatske vojske Branimira Glavaša – ratnim zločincem, bez obzira što još nije ni počelo ponovljeno suđenje ovom Junaku hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata. Nu, da je ratni zapovjednik obrane Osijeka to što mu podmeće ovaj novinar, predsjednik RH sigurno mu ne bi vratio sva visoka državna odličja, koje je dobio za stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države.

Međutim, takvi urednici i voditelji očito mogu sve, mogu biti tužitelji i suci, ali…gdje si ti Šprajcu ili Jovanoviću bio 1991.? Zašto i ti nisi obukao vojnu odoru i stao na branik hrvatske Domovine, već si u to vrijeme, poglavito kad je bio okupiran Vukovar, pljuvao i bljuvao po braniteljima ovoga grada!

Takvi kao što si TI  nisu ništa drugo nego – ratni dezerteri!

Jovanović-Šprajc je rođen u Slavonskom Brodu, gdje je uz ostalo stradalo i najviše hrvatske djece u velikosrpskoj agresiji, ali navodno nitko  nikada nije čuo ni vidio da je kad je trebalo pomogao  rodnom gradu, a kamoli nekom drugom.

Nu, da u Hrvatskoj postoji registar hrvatskih dezertera ovaj „novinar-komedijaš“ nikada ne bi mogao voditi ni pride-festival, a kamoli neku ozbiljniju televizijsku informativnu emisiju!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

19 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Marija Magdalena
  #1 Marija Magdalena 21 srpnja, 2021, 15:37

  Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: ([email protected]) ?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Jerko
  #2 Jerko 20 srpnja, 2021, 02:20

  Jad i bijeda radi na RTL u, cionistickom mediju koji nastoji unistiti sce sto je krscansko i tradicionalno i promovira homoseksualce ,komunizam i sotonu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Suverenist
  #3 Suverenist 18 srpnja, 2021, 01:44

  Jovanovic je od početka zaštitnik Jugoslavije i mrzitelj ideje o nezavisnoj državi hrvatskoj. Kao Srbin cijelo vrijeme srpsko-crnogorske agresije radi protiv branitelja i postaje jedan od značajnih protivnika prvog Predsjednika. Podzemna protuhrvatska projugoslavenska mreža nagovara ga da promijeni prezime u Šprajc i tako prikrije svoje srpsko porijeklo, a za uzvrat postavljati će ga preko svojih domaćih i stranih pomagača na visoke pozicije. Tako je prosječan novinar postao poznata zvijezda. Danas, kad je herojska obrana i konačna pobjeda Hrvata pod medijskim pritiskom potpuno potisnuta u javnosti, Jovanovic koristi svaku priliku da odradi svoj zadatak. U velikom je strahu da će jednom ogromna većina hrvatskih birača pogledati i birati domoljube i suvereniste i zato u borbi protiv njih primjenjuje nasilje medija, glavnog oružja za preodgajanje naroda.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. FRANO-MARXISTA
  #4 FRANO-MARXISTA 12 srpnja, 2021, 17:29

  PAVELIĆU,ŠTA ĆEMO OD SRBA ,VEŽ’U LANCE GONI U ŠURMANCE I POBACAJTE IH U TU KRAŠKU JAMU.
  TAKO SE PJEVALO U PONOSU ,U HERCEGOVINI 1941 GODINE ,A POSEBNO U ŠIROKOM BRIJEGU, KATOLICIMA KOJE SU ODGAJALI U MRŽNJI ,TAMOŠNJI FRATRI ,LJUDSKI MONSTRUMI ,DRAKULA I VAMPIRI,ŠTO IM SE PRUŽILA PRILIKA DA SE ,ONAKO KATOLIČKI,STEPINČEVSKO-KRVOLOČNO-KLERIAKLNO-NACISTIČKO-ŠOVINSTIČKI RIJEŠE ,KRVOLOČNIM METODAMA SVOJIH SUSJEDA I SUGRAĐANA . A TAKO IH JE STEPINAC ONAJ KRVOLOČNI DRAKULA I VAMPIR INSPIRIRAO SVOJIM PROGLASOM ,KAKO SU HRVATI ,NAKON SEDAM STOLJEĆA DOBILI SVOJU DRŽAVU ,KOJU IM JE BOG POKLONIO ,I ONA JE U PRVOM REDU BOŽJA DRŽAVA..NARAVNO MOJA PRAFRAZA ,ALI JE SUŠTINA ISTA.
  PA IZLOŽBA U AMERICI O STEPINČEVSKOM HOLOKAUSTU U BOŽJOJ DRŽAVI JE AUTENTIČNA IMAJMUĆI SPOZNAJNE SLIKE I PISMENE PODATKE ,PA PREMA TOME ,SVI U DANAŠNJOJ REINKARNIRANOJ ,STEPINČEVSKOJ ,BOŽJOJ DRŽAVI, PONOVNO, NACISTIČKO-ŠOVINISTIČKOJ DRŽAVI ,ZNAJU DA JE IZLOŽBA KRAIČAK ISTINE ,ALI DOVOLJAN ZA POVIJEST I UPOZORENJE POTOMCIMA.
  PA EVO JOŠ JEDNOG ARGUMENTA;

  POŠTOVANI GRAĐANI HRVTSKE ,JESTE LI SVJESNI DA JE INSTITUCIJA FACEBOOKA, U SLUŽBUI ZLOČINAČKE NACISTIČKO-RASISTIČKO-KLERIKALNO-NACI-ŠOVINISTIČKE KATOLIČKE CRKVE.

  PA SVE NAPISE KOJI SE KRITIČKI OSVRĆU NA TO RAZDOBLJE I TRETIRAJU GA SA POVIJESNO-POLITIČKO-NACIONALNIH STAJALIŠTA, BIVAJU ZABRANJENI I KAŽNJEN ISKLJUČENJEM IZ JAVNE OBZNANE ,BILO PISANE ILI RETORIČKE ISTINE. A MLADEN PAVKOVIĆ KOJI PIŠE BUDALAŠTINE ,BRANEĆI ILI UMANJUJUĆI ZLOČINE HOLOKAUSTA SU STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA . ON JE DANAS NAJOBIČNIJI ,ZATUCANI STEPINČEVSKI SLJEDBENIK,STRAŠILO,LJUDSKOG I FIZIČKOG PREDICIRANJA ,STRAŠILO STEPINČEVSKIH VREMENA ,ORGIJA U KRVI I OGNJU ,ALI SE JAVLJA SA POHVALAMA TOM SUSTAVU ZL.OČINAČKE KATOLČKE VLADAVINE.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Suverenist
   Suverenist 18 srpnja, 2021, 01:51

   Ustaše su nastale puno prije zločinačke hitlerove koalicije. Drug Marxista bi trebao čitati povijest. Nacizam je skrenulo na krivi put mnoge narode čiji su vođe nakon rata kažnjeni (samo dio!) a jedino je Hrvatima za kaznu država ukinuta!

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code