ŽIVJETI STAROST

ŽIVJETI STAROST

30. rujna, 2019.

 

Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji sa Zakladom „Zajednički put“ organizira Konferenciju „Živjeti starost – izazov za pojedinca, obitelj i društvo“ s međunarodnim sudjelovanjem koja će se održati od 1. do 3. listopada 2019. u Hotelu International u Zagrebu.

Riječ je o jedinstvenoj konferenciji u Republici Hrvatskoj posvećenoj životu u starijoj životnoj dobi iz perspektive različitih stručnjaka s fokusom na planiranju vlastitog starenja i društvenog planiranja starenja. Jedan od osnovnih ciljeva ove Konferencije je promocija interdisciplinarnog pristupa starenju.

Svečano otvorenje Konferencije održat će se 1. listopada 2019. u 15:00 sati u Hotelu International, Miramarska 24, Zagreb.

Nakon svečanog otvorenja predviđena je panel diskusija na temu „Estetika starenja“ na kojoj će o kultu mladosti, diktatu ljepote i mladosti, medijskoj slici starenja te tabuu zvanom estetske operacije progovoriti prim. dr. Siniša Glumičić, estetski kirurg, prim. dr. Sanja Gregurić, specijalistica dermatovenerologije i laserska kirurginja, Sonja Šarunić, novinarka, urednica i voditeljica na Hrvatskoj radioteleviziji, Zvončica Vučković, ‘plus age’ manekenka i model te Matija Sinković, istraživač – stručni suradnik na Odsjeku za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code