NABAVKA NOVIH AUTOBUSA

NABAVKA NOVIH AUTOBUSA

29. siječnja, 2019.

 

U utorak, 29. siječnja, u Gradskoj upravi (dvorana 372), Trg Stjepana Radića 1, ministar Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petrić te direktorica tvrtke ZET d.o.o. Ljuba Žgela potpisat će Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz Fondova EU u financijskom razdoblju 2014.-2020. za nabavu 29 autobusa za potrebe ZET d.o.o. .

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozdravit će prisutne na potpisivanju ugovora. Ukupna vrijednost Projekta iznosi 55.836.012,50 kn, a 85% prihvatljivih troškova sufinancirat će se iz Operativnog programa konkurentnosti i kohezije, dok će se 15% sufinancirati iz Proračuna Republike Hrvatske. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Marie Alice
  #1 Marie Alice 6 siječnja, 2020, 13:22

  SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
  Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. SOFIJA ROSA
  #2 SOFIJA ROSA 19 veljače, 2019, 21:45

  Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code