ZET NEĆE BLOKIRATI IMUNOLOŠKI ZAVOD

ZET NEĆE BLOKIRATI IMUNOLOŠKI ZAVOD

5. kolovoza, 2015.

milan-bandić-s-predstavnicima-Imunološkog-zavoda

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u utorak 4. kolovoza u Gradskoj upravi, sindikalnu povjerenicu Sindikata EKN Lidiju Jagarinec i zamjenicu Renatu Tišljer.
Povod sastanku bila je potencijalna blokada Imunološkog zavoda od strane ZET-a. Međutim, unatoč postojećem dugovanju od 93000 kuna do blokade neće doći.
Gradonačelnik je istaknuo da i dalje stoji ponuda Grada Zagreba koja ide za sustavnim rješenjem problema, a i u ovoj situaciji, kada radnici ne mogu do svojih plaća, moguća je, ako nema drugog rješenja, i pozajmica Grada Zagreba koja bi pomogla da zaposlenici dobiju barem dio svojih primanja.
„I dalje sam vam na raspolaganju“, rekao je gradonačelnik, a gospođa Jagarinec zahvalila mu je na svoj dosadašnjoj podršci i činjenici da tako uporno stoji na strani Imunološkog zavoda i njegovih djelatnika.
Sastanku su, uz gradonačelnika, prisustvovali pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić, pomoćnik pročelnice Gradskog ureda za zdravstvo Slavko Antolić, posebna viša savjetnica gradonačelnika za upravu i pravne poslove Andrea Šulentić, članica Uprave Zagrebačkog holdinga Danijela Franić i voditeljica podružnice ZET Ljuba Žgela.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code