9. VEGESAJAM

9. VEGESAJAM

21. lipnja, 2020.

 

U utorak, 23. lipnja, u 10,00 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorit će 9. VegeSajam koji se održava u organizaciji Udruge Prijatelji životinja.

 Od 8,00 do 20,00 sati, na Sajmu će svoje proizvode predstaviti tvrtke i OPG-ovi koji za cilj imaju održiv način življenja, prava životinja i zaštite okoliša.

Osnovni cilj Sajma je podizanje svijesti građana o važnosti zdravog života i održivog razvoja koji ne uništava okoliš te promocija grada Zagreba kao grada osviještenog za održivi i ekološki način življenja. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 22:30

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.[[[]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code