OBJAVA IMOVINSKIH KARTICA STEČAJNIH UPRAVITELJA

OBJAVA IMOVINSKIH KARTICA STEČAJNIH UPRAVITELJA

19. studenoga, 2017.

 

 

Pozivamo nadležne institucije da objave imovinske kartice predsjednice  Trgovačkog suda u Zadru i stečajnih upravitelja, koji su bili stečajni upravitelji na zadarskom području preko 50-ak poduzeća koje su zapošljavale 20-ak tisuća djelatnika, kao što su: Tvornica Vlado Bagat, Ina -Polikem Zadar, Vinilplastika, Mljekara Zadar, Tvornica Boris Kidrič, Plodine, Tvornica duhana, Poljoprivredno dobro Bokanjac, Croatia Zadar Line, Kožara s mokrim pogonom u Gračacu, Elektronika, Zadranaka, Zadranka, Mesopromet, GP Zadar, GP Jadran, Trio Obrovac, Jugoplastika pogon Benkovac, PZ Vukšić, Transport Zadar, Otočanka, GP Radnik Benkovac, Dalma i dr.

Niti jedan stečajni upravitelj nije spasio niti jedno poduzeće, niti jedno radno mjesto. Stečajevi su se pokazali kao efikasan nastavak pljačke koja je započela pretvorbom. Počinjena je pljačka kada je u Hrvatskom saboru izglasan zakon da društvene firme postaju državne. Pljačka je tada krenula pretvorbom, a završena stečajem. Još nitko nije odgovarao zato na zadarskom području. Neka se srame svi koji su to učinili.

 Udruga Solidarnost Zadar T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 20 studenoga, 2017, 21:44

  Ne samo u Zadru, nego i svim gradovima.
  Šta se čudite pa oni su radili po diktatu nalogodavaca, koji su ih i postavili. Koliko su samo radnih mjesta uništili, a i naštetili zdravlju hrvatskih branitelja koji su dragovoljno otišli na ratišta. Kad su se vratili nisu imali kamo, jer firma više nije postojala.
  zato su sebi natrpali džepove, a osigurali i druge…..samo su radnici na……
  Eto to vam je naša PrivatizacijaLJAČKA…
  Živila Hrvatska..

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code