ZAGREB CROWDFUNDING KONVENCIJA

ZAGREB CROWDFUNDING KONVENCIJA

16. rujna, 2015.

zcc_zagreb_2015
Zagreb Crowdfunding konvencija održat će se 17. i 18. rujna u Centru za kulturu Trešnjevka. Okupit će više od 30 stranih i domaćih govornika te preko 250 sudionika. Kvalitetu predavača i potencijal grupnog financiranja projekata prepoznala je i publika te su u manje od tjedan dana planule sve karte za najvažniji ovogodišnji događaj iz područja crowdfundinga u Hrvatskoj.
Ovaj četvrtak i petak, konvencija će postati mjesto susreta crowdfunding stručnjaka i entuzijasta, IT zajednice i predstavnika kreativnih industrija. Budući da je niz domaćih projekata tražio sredstva na Indiegogo platformi, okupljeni će imati ekskluzivnu priliku čuti više od direktorice Indiegoga za Europu, Anastasie Emmanuel. Svoja iskustva podijelit će i Liz Wald, jedna od svjetski priznatih stručnjaka za e-commerce i crowdfunding. Također, od stranih gostiju izdvajamo Mariju G. Perulero s platforme Goteo.org, Irene Tordera iz Europske crowdfunding mreže i Roberta Esposita s platforme DeRev.
Njima će se pridružiti i neka već dobro poznata domaća imena kojima je zajednički uspjeh na crowdfunding platformama. To su Hrvoje Prpić, s nedavnom završenom kampanjom za projekt Trillenium, ujedno najuspješnijom domaćom kampanjom, Mihovil Barančić za Udrugu Šapica i kampanjom za Zagrebački inkubator poduzetništva, IT stručnjak Ivo Špigel za knjigu European Startup Revolution, Oleg Maštruko s kampanjom Hrvatska do Pamira, Ladislav i Izvorka Jurić s projektom Baggizmo i dr. Tim Fabula Organic Pencil, koji je uspješno završio program Crowdfunding Academy s kojim je i započela cijela priča, iskoristit će ovu jedinstvenu priliku i tijekom konvencije lansirati svoju kampanju! Izgleda da će jesen u Hrvatskoj biti u znaku grupnog financiranja jer će im se u narednim tjednima pridružiti i ostali kolege s akademije.
Zagreb Crowdfunding Convention organiziraiju društveno poduzeće BRODOTO i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) u Hrvatskoj, a uz potporu Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Ministarstva poduzetništva i obrta.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code