ZELENE FONTANE NA DAN SVETOG PATRIKA

ZELENE FONTANE NA DAN SVETOG PATRIKA

21. veljače, 2018.

 

 

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi veleposlanicu Irske u Republici Hrvatskoj Nj. E. Olive Hempenstall u povodu proslave Nacionalnog dana sv. Patrika u sklopu inicijative Global Greening, u kojoj je Zagreb prošle godine sudjelovao obojavši vodeni zastor fontana u Ulici Hrvatske bratske zajednice u zeleno.

Tijekom razgovora u Bijelom salonu, visoka gošća je napomenula da su, uz Zagreb, prošle godine u Inicijativi sudjelovali gradovi Pula i Rijeka, a ove će se godine pridružiti i Dubrovnik. Veleposlanica Hempenstall također je predložila da se, osim fontana, ove godine ozelene i još neke zgrade u Zagrebu, što je gradonačelnik prihvatio.

Gradonačelnik Bandić prihvatio je i poziv na obilježavanje Nacionalnog dana Irske koje će se održati 15. ožujka u Zagrebu, a na koje je, kako je naglasila veleposlanica, najavljen i dolazak predsjednika irskog Parlamenta. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 3 ožujka, 2018, 14:21

    19. 03. Dan je Sv. Josipa, zaštitnik Hrvatske države. Kakve će tog dana biti fontane. Valjda Bandić zna da je Sveti Josip zaštitnik Hrvatske. Podsjetite ga.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code