SANDRA PERKOVIĆ SE ZAHVALILA MILANU BANDIĆU

SANDRA PERKOVIĆ SE ZAHVALILA MILANU BANDIĆU

6. kolovoza, 2012.

21849

U restoranu Vinopolis na London Bridgeu priređen je prijem povodom osvajanja zlatne medalje Sandre Perković. Prisutni su bili predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, ministar Željko Jovanović, Petar Skansi, velikan hrvatske atletike Luciano Sušanj…

Jutarnji list piše da je Sandra Perković  kasnila 60 minuta. Onda se prisutnima obratio ministar Željko Jovanović, pa slavodobitnica Sandra Perković koja se za pomoć zahvalila: Hrvatsklom olimpijskom odboru,  Hrvatskom atletskom savezu, a od političara zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Sandra je rekla da bi voljela narednih dana pogledati nastupe sastara Zaninović i  rukometaša. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
  1. nazovi M radi ubojst
    #1 nazovi M radi ubojst 7 kolovoza, 2012, 14:03

    Sandra Perković nije provela ni 24 sata na krovu svijeta, a već je gurnuta u medijsko blato, za što su se pobrinuli neki hrvatski novinari uvrijeđeni što u nedjelju ujutro nije došla na druženje s njima u hotel Pelham. Zlatna Sandra sada se mora opravdavati da je uz dozvolu HOO-a pobjedu proslavila izvan olimpijskog sela, s dečkom i obitelji, i da nije ni znala za konferenciju za novinare, kao što nije ni mogla znati da će pobijediti i izazvati interes medija. Imamo najbolju diskašicu svijeta, ali i odlične bacače u blato među novinarima.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code