ZBOG TOMISLAVA MARIJANA BILOSNIĆA POLICIJA ME PO ZADRU TRAŽI I NEDJELJOM U RANO JUTRO

ZBOG TOMISLAVA MARIJANA BILOSNIĆA POLICIJA ME PO ZADRU TRAŽI I NEDJELJOM U RANO JUTRO

6. ožujka, 2022.

 

OTVORENO PISMO: Sutkinji Ani Zrilić, Predsjedniku Općinskog suda u Zadru, HNiP, Predsjedniku Vrhovnoga suda RH, Pravobraniteljici za ljudska prava RH, Saborskome odboru za pravosuđe, MUP – u, Ministarstvu branitelja, Biskupskoj konferenciji u RH

Napisao: Nikola Šimić Tonin

Poštovana, kao što sam Vam na sudu dao sve podatke, od mob., od Em., dogovorio komunikaciju s Vama, objasni da zbog posla kojim se bavim budem često izvan adrese, (radim u ugostiteljstvu sezonski, budem smješten u hotelima gdje budem primljen, raspoređen), opravdao izostanak sa suda zbog zdravstvenog stanja, predočio Vam na vrijeme, ispričnicu i uputnicu, nalaze liječnika, i opet se u dogovoru s policijom pojavio na ročištu, molim vas zaštitu, jer divljanje prema meni, i prema mojim prijateljima od strane Tomislava Marijana Bilosnića ne prestaje (pismo osnivaču i uredniku Zadarskoga lista gos. Nedjelju Jusupu, zašto me se i po kojem osnovu objavljuje u Zadarskome listu)., i sada ponovno uznemirivanje moje prijateljice Ž. K., dolazak ponovno policije na njenu adresu, iako je kod prvoga njenog dolaska utvrđeno da nisam tu, ne dolazim tu, ne boravim tu, “ne skrivam se tu”, tu nisam dolazio godinama… ja i gos. Ž. K. smo prijatelji.

Potpisnik Šuvarove Bijele knjige

Gospođa Ž., će se obratiti zbog istoga Vama, policiji, predsjedniku suda, Saborskome odboru za pravosuđe, Pravobraniteljici za ljudska prava, jer ugrožena su njena ljudska prava da u nedjelju rano, kao u vrijeme UDBE u rane jutarnje sate, nedjelja, prije odlaska na svetu misu, i ja i Ž., smo vjernici, katolici, prakticiramo vjeru, idemo na misu, ona u crkvu na Belafuži, a ja u prvu crkvu gdje se te nedjelje zateknem, bane policija. To je van zdrave pameti. I to nakon što sam Vam poslao dokumente koji pobijaju optužbe privatnoga tužitelja Tomislava Marijana Bilosnića, što kod mene pobuđuju sumnju da mi u nekome obliku ili preko nekoga koga je angažirao nadgleda Em., korespodenciju i poštu. Zbog iste sam se sumnje već obraćao policiji te to činim ponovno, ili mu netko iz suda dojavljuje kad ja Vama pošaljem dokaze. Moje sljedeće ročište je 28. travnja 2022., i čemu ovo i ovakvo postupanje. Molim Vas zaštitite mene i moje Prijatelje od divljanja i UDBAŠKIH metoda privatnoga tužitelja gos. Tomislava Marijana Bilosnića, za kog sam i dokumentima dokazao da je UDBAŠ (potpisnik Šuvarove Bijele knjige, član KPJ, sve pod nadzorom službe UDBE, i postavio pitanje u članku i člancima zašto Hrvatska nije sprovela lustraciju, a on to smatra klevetom ne pobijajući dokaze, dovoljno je ukucati na Google Šuvarova Bijela knjiga vidjeti o čemu se radi i među potpisnicima pročitati i ime Tomislava Marijana Bilosnića.

Pravna zaštita

Kao što Vam je poznato nikada nisam kažnjavan i prema meni nije donesena nikakva zabrana niti ograničenje. Dostavio sam i rješenje po kojem potvrđujem učešće u Domovinskome ratu i to da sam dragovoljac Domovinskoga rata i pozvao se na zakonske odredbe glede toga, a privatni tužitelj tužio me je za “klevetu” i teško se nosi s istinom i dokazima. Sa svime ću izaći u javnost, u medije, jer su mi ugrožena građanska i ljudska prava, izložen sam maltretiranju, pravnom iživljavanju i linču, podržanom na žalost ne znam kako i zašto od državnoga aparata. Molim Vas pravnu zaštitu, pravedan i zakonski postupak, jer u vas imam puno povjerenje, a ovo što čini privatni tužitelj izašlo je iz svih pravnih okvira.

Zadar, 6. ožujka 2022. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code