ZAVRŠEN NOVI BAZEN NA SVETICAMA

ZAVRŠEN NOVI BAZEN NA SVETICAMA

29. svibnja, 2016.

 

Zagreb na ponos Hrvatske otvara najljepši bazen koji je od idućeg tjedna novi sportski dom brojnim građanima Zagreba. Vodeni sportovi Hrvatskoj su donijeli najviše osvojenih medalja s Olimpijskih igara i brojnih drugih natjecanja, no građani Hrvatske nedovoljno su aktivni. Novi bazen najbolji je poziv svima da započnu s redovitim rekreiranjem, a upravo plivanje stručnjaci ističu kao jedan od najboljih izbora za aktivnost i rekreaciju.

Novi kompleks odiše modernim duhom. Privlači već na prvi pogled, a njegovi sadržaji ubrajaju se u najmodernije svjetske izazove kada su bazeni u pitanju. Bazen je najveći i najmoderniji u gradu Zagrebu. Prostire se na nepunih deset tisuća četvornih metara. Sastoji se od velikog olimpijskog bazena (50 m dužine, 25 m širine te 2.2 metra dubine). Uz njega se nalazi bazen za rasplivavanje te bazen za obuku neplivača i djecu.

Moderan kompleks nudi i brojne druge sadržaje, a posebno je atraktivan wellness program koji uključuje različite vrste sauna, fitness centar, prostore za masažu te posebno uređen zen vrt. Na nekoliko etaža vanjskog prostora koji okružuje bazen nalaze se sunčališta s drvenim podovima koja će nadolazeće ljetne dane pretvoriti u pravu ljetnu oazu usred grada. Vanjski prostori ovog prekrasnog zdanja okružuju nogometni tereni i stolovi za stolni tenis. Posebno atraktivan teren u ljetnim danima bit će onaj za odbojku na pijesku i badminton. Za najmlađe uređeno je i dječje igralište.

Zagreb se s toliko potrebnim novim bazenom svrstava među rijetke gradove u Europi po broju javnih bazena na broj stanovnika. Uz aktivne građane vjerujemo kako će među novim generacijama bazena Svetice biti i novi osvajači medalja na ponos Zagreba i Hrvatske. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code