ZADRANI  VJEŽBAJU UZ RENATU SOPEK I IVANA ANTUNOVIĆA

ZADRANI VJEŽBAJU UZ RENATU SOPEK I IVANA ANTUNOVIĆA

18. srpnja, 2015.

Renata i Ivan 2

Ljetne večeri ovog vikenda u Zadru bit će u znaku sporta i zdravog načina života. Voditelji projekta Pokreni se Renata Sopek i Ivan Antunović pozivaju na energični kružni trening, kojem je cilj promocija aktivnosti te promjena crne statistike koja govori da Hrvatska nije dovoljno aktivna. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović.

Vježbanje sa Zadranima održat će se pored instalacije Pozdrav Suncu u subotu, 18. srpnja u 19 sati. Trening je besplatan za sve vježbače, koji svoj dolazak moraju potvrditi putem službene web stranice proejkta www.pokrenise.hr.

Posljednjih mjeseci projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men’s Health, Lijepa i aktivna i Cro LIFE očekuju vježbače.

Projekt Pokreni se, nakon Zadra, gostuje u Vukovaru 18. kolovoza. U Zagrebu će se finale projekta održati u subotu, 12. rujna na Europskom trgu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code