ZA UNIŠTAVANJE HRVATSKE TREBA OKRIVITI NAROD

ZA UNIŠTAVANJE HRVATSKE TREBA OKRIVITI NAROD

13. lipnja, 2017.

 

 

Ovo je doista zabrinjavajuće, nešto se iza brda valja, a narod treba pripremiti da pruzme krivnju, samo narod može biti krivac za svoju lošu sudbinu jer tako su birali, a podjele su političke elite napravile, huliganizmom straše dobar dio naroda, stvarajući stvarne suprotnosti do razine sukoba i međusobne netrpeljivosti kontinentalne i obalne Hrvatske, jedine prekrasne, raznolike jedinstvene domovine

Napisao: Šefik Orlić, predsjednik HBPS-a

Ovih dana mainstream mediji u Lijepoj našoj, raspisali se o napadima na „istaknute“ osobe javnog života, tjerajući nas da čitamo njihova iskvareno sročena priopćenja, stavove, opise, koji nisu ničim „testis unus – testis nullus“(jedan svjedok nikakav svjedok) opetovano opisana kao relevantan događaj. Sve se svodi joj ja sam uvrijeđen i bojim se lagodno hodati po vlastitoj zemlji, čiji sam dužnosnik, pripadnik jet seta, zaslužnih i inih, jer ja sam Bogom dan, kao i sadašnji vlastodršci koji nemilice uništavaju hrvatski narod, politički, kulturni, sportski, ukupni javni prostor i sve što se dobro kreće u njemu. Dokazano vjerodostojno, tradicionalno uništavanje se nastavlja, ali za to treba okriviti narod, jer narod nešto traži, hoće da živi, hoće vodu, zrak čisti, zemlju čistu, hoće biti dostojan čovjek, koji ima radno mjesto i da od svoga rada živi. Narod hoće da se poštuju poginuli, da se poštuju ratni vojni invalidi, branitelji, sloboda koju su nam svojom žrtvom omogućili, da njihova djeca imaju svoj dom i perspektivu, koju im vjerodostojno uništavaju, oni koji stvaraju lažne vrijednosti i veličine.

Prijava državne tajnice

Da odmah raščistimo stvari, mi koji smo još malo svjesni, trezveni u svojim stavovima, koji imamo puno moralno pravo komentirati događanja u Lijepoj našoj, ne odobravamo ponašanje kako je opisano, da se dogodilo prema veličanstvenoj Janici, državnoj tajnici, na trajektu za Brač, ali … Javljaju se mnoga pitanja, kada se vidi iz sadržaja tekstova, koji vrve pojmovima huligani, mladići, maloljetnici ovakvi onakvi ružno se ponijeli i mnogo toga, što može biti istina. Međutim nisam zamijetio da je u bilo kojem opisu mainstream medija opisano ponašanje onih koji su nazočili, a nisu opisani kao huligani, prosvjednici, maloljetnici dakle koji to nisu, nisu vjerodostojno reagirali izlažući sebe da zaštite državnu tajnicu, ako neće Janicu ili bi možda trebali reagirati i za jednu i za drugu, ali eto nisu.

Reagirala je policija po prijavi same državne tajnice. E sad, dakle ponovno se pokazuje kako sustav vjerodostojno ne funkcionira, ne samo po pitanju zdravstva, školstva, sporta, gospodarstva nego i sigurnosno u smislu javnog reda i mira. Neshvatljivo i nestvarno, policija kada ju trebate kao državljanin, stanovnik određenog naselja, općine, kvarta, žrtva zlostavljanja, nasilja, uzurpiranja imovine vjerodostojno ne reagira.

Mainstream mediji

Zašto mainstream mediji nisu naslovnice kitili pravim vijestima kao što je slučaj 31.svibnja 2017. Vrijeme između dva izborna kruga, kada u Sunji, točnije njenom naselju Greda Sunjska, fizički onemogućen ulazak u dom MO Greda Sunjska, u vrijeme predhodno zakazanog termina za tribinu o pitanjima branitelja, stradalnika i njihovih obitelji, koju je organizirala Hrvatska braniteljska pučka stranka, a onemogućio HDZ Sunje. O ovome se je pisalo i objavljeno je na portalima kojima se iskreno i srdačno zahvaljujemo na suradnji i hrabrosti. Neznanje jaše Hrvatskom, da stvarno neznanje i ono koje je prijetvorno, koje se hini kako bi izazvalo čuđenje, ali najčešće u svrhu umanjenja značaja iznošenja stvarnih, istinskih, teških i po vladajuće opasna događanja. Zato vjerodostojno ne funkcionira sustav. Jer da sustav funcionira, u opisu događanja bi se iznijela istina i domovina bi znala, u kojem svojstvo je veličanstvena Janica išla i sa kime, (dvije 40-dest godišnje) suputnice u vozilu. Zna se kako treba organizirati put dužnosnika, koji bi trebao biti planiran, pripremljen, koordiniran s dosta faktora, pa i sa organizatorom turnira i tako dalje i tome slično. Neznanje jaše Hrvatskom i to nikoga nije briga osim predsjednice kojoj se žuri u reformu obrazovanja, jer možda je uvidjela kolika je količina neznaja u opticaju, a ona je po njenoj procjeni veća nego količina novca u monetarnom i platnom sustavu Republike Hrvatske, kojoj je tako požrtvovano vjerodostojno na čelu, da šutke prelazi preko političke korupcije i prostitucije na najvišem nivou.

Ovo je doista zabrinjavajuće, nešto se iza brda valja, a narod treba pripremiti da pruzme krivnju, samo narod može biti krivac za svoju lošu sudbinu jer tako su birali, a podjele su političke elite napravile, huliganizmom straše dobar dio naroda, stvarajući stvarne suprotnosti do razine sukoba i međusobne netrpeljivosti kontinentalne i obalne Hrvatske, jedine prekrasne, raznolike jedinstvene domovine, koja se vjerodostojno nastavlja uništavati. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Klarens
  #1 Klarens 15 lipnja, 2017, 03:31

  Stoko sitnozuba moja voljena
  ========================
  Prava rijech na pravom mjestu
  ========================
  Mi smo sami krivi za sve
  ========================
  KPJ na smjeshta igru
  ========================
  DESETLJECHIMA
  ========================
  Oni sa poslushnicima
  ========================
  Pokupili vrhnje
  ========================
  A mi ????????????????????
  ========================
  Nas kako izgleda ni biti neche
  ========================
  Jedan radi = jedan u pemziji
  ========================
  Umirovljenici che doslovce
  ========================
  Pojesti Hrvatsku !!!!!!!!
  ========================
  KANIBALIZAM
  ========================
  Pojest chemo svoje
  ========================
  Nerodjene praunuke
  ========================
  O tome vrishtim vech
  ========================
  Dugo, dugo vremena
  ========================
  Uskoro neche ni bit kome
  ========================
  Plachi voljena zemljo
  ========================
  KPJ = HDZ = SDP = HNS
  ========================
  Svi i svuda
  ========================
  Nema nam spasa ???????
  ========================
  Kaaaaaaaaaaaaabuuuuuuuum

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code