VESNA PUSIĆ U STRAHU ZA POVLAĆENJEM NJENE KANDIDATURE ZA UN

VESNA PUSIĆ U STRAHU ZA POVLAĆENJEM NJENE KANDIDATURE ZA UN

5. siječnja, 2016.

ban-ki-moon-vesna-pusic

Posljednja koketiranja pojedinih članova HNS-a i tehničke vlade Zorana Milanovića, Ivana Vrdoljaka i Anke Mrak Taritaš s mandatarom nove hrvatske vlade, Tihomirom Oreškovićem imaju jedino za cilj spašavanje kandidature njihove šefice i nesuđene kandidatkinje za UN, Vesne Pusić. Politički plitka ali lukava Vesna Pusić nije osobno ulazila u izravne kontakte s novim mandatarom već je to izvela iz sjene, putem svog centarfora i vezne linije na način ustupanja nezavršenih, ali vrlo upitnih HNS-ovih projekata vlade na odlasku.
Naime, nije nikakva novost da nova koalicija predvođena HDZ-om i Most-om ima namjere preispitati privatnu kandidaturu Vesne Pusić za UN i istražiti sva moguća koruptivna djela posađena u rasadniku njenog HNS-a.

Fotografija: www.un.org

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Sirimavo Bandaranaike
  #1 Sirimavo Bandaranaike 8 siječnja, 2016, 11:13

  Kandidaturu Vesne Pusić za mjesto glavne tajnice UN-a, koju je 2. studenoga poslao premijer Zoran Milanović, UN neće uzeti u obzir! Iz newyorških krugova doznaje se, naime, kako će se službenim nominacijama smatrati kandidature upućene nakon 15. prosinca, kada je državama članicama i upućen službeni poziv. Naša je diplomacija već dobila pravno mišljenje Ureda predsjednika Opće skupštine UN-a i Tajništva UN-a da se sve kandidature istaknute prije 15. prosinca smatraju nevažećima. Neslužbeno, RH je sugerirano da pošalje novu kandidaturu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. susjed iz Sovinjaka
  #2 susjed iz Sovinjaka 7 siječnja, 2016, 11:40

  Iskreno se nadam da je ona završila s politikom , sada bi bilo dobro da se politika pozabavi s njom!

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Dundo
   Dundo 11 siječnja, 2016, 07:32

   Amerikanci itekako znaju za četničko rodoslovlje Anđelinovića, boljševizam same Vesne Pusić, a njezin muž, Litvanac, je pod nekoliko međunarodnih istraga, stoga joj je bilo zabranjeno prisustvovati skupu kad je Joe Biden, američki potpredsjednik, došao u posjet Hrvatskoj. Hrvatska je mala zemlja. Sve se zna iako svi šute, no u ovo globalizirano i informatizirano doba – cijeli svijet sve zna. Prikriveno četništvo Vesne Pusić te sumnjivi poslovi njezina muža i boljševizam njenog brata svakako nisu mogli proći nezapaženo pri kandidiranju za Glavnog tajnika UN-a.

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. Apis
  #3 Apis 6 siječnja, 2016, 10:34

  Zašto USKOK nije nikada ispitao Vesnu Pusić zbog pranja novca Borisa Smrečkog?

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. amortizer
  #4 amortizer 5 siječnja, 2016, 23:29

  baba se već potajno gura za predsjednicu saborskog odbora za vanjsku politiku

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code