DVOJNIK ANTE STARČEVIĆA BANDIĆEV ČOVJEK ZA GOSPIĆ

DVOJNIK ANTE STARČEVIĆA BANDIĆEV ČOVJEK ZA GOSPIĆ

5. srpnja, 2018.

 

 

Milan Bandić ima čovjeka za Gospić. Ivica Filipović, svima znani Fićo, novi je povjerenik stranke BM 365 RIS u glavnom gradu Like. Stranka Milana Bandića ima ogranke širom Hrvatske, na redu je osnivanje podružnice u Gospiću.

Ivica Filipović je na prvim višestranačkim izborima u Hrvatskoj bio kandidat SKH SDPa , do današnjih dana ostao je narodni tribun i aktivist. Zadnja istaknuta politička akcija, ovoga po mnogima dvojnika Ante Starčevića, bilo je pripremanje ovršnog ustanka.

Mnogi koji znaju legendarnog Fiću, kažu da je Bandić u Fići ima merdžu za Gospić. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 10 srpnja, 2018, 21:48

  TKO JE BANDIĆ ????
  BANDIĆ SE TOTALNO PREOBRATIO,KAKO TO ČINE BIĆA NESRETNE SVIJESTI,REKAO BI HEGEL, JER ONA NIKADA NISU SA SOBOM NI PO SEBI, ONA SU UVIJEK ONOSTARANA BIĆA KOJA SE UVIJEK ROJE U KLASNIM DRUŠTVIMA ,TAMO GDJE ZLOČINAČKA CRKVA ,KAO POKROVITELJ, DOMINIRA, GDJE MOŽE OD SVOJIH SLJEDBENIKA PRAVITI TOPOVSKO MESO, ALI I REGRUTIRATI SPARTANCE KOJI ČUVAJU TAKVU SATRAPIJU U NADI DA IH ČEKA ONAJ SVIJET, ONAJ DRUGI ,SVILE I KADIFE, JER JE OVAJ ,SAMO ZA PATNJU, PA KAKO REČE HEGEL,ONI NIKAD NISU SA SOBOM NI PO SEBI , UVIJEK SU ONOSTRANA BIĆA, SPREMNI NA SVE.PA AKO SE UKAŽE I NEKA DRUGA ŠANSA ,MA KAKVE PRIRODE I KARAKTERA VJEROVANJA BILA ,ALI SA BOLJOM PERSPEKTIVOM ŽIVLJENJA, PA I RAHATLUKA, DINARSKI ,TRIBALNO-ANTROPOIDNI BANDIĆI ,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA, ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE ,POTOMCI RIMSKIH STRAŽARA GRANIČARA ,OTKUDA BANDIĆI I DOLAZE, SU UVIJEK VOJINICI , ČUVARI I GLAVOSJEKAČI U SLUŽBI GOSPODARA .A KADA IM SE PRUŽI PRILIKA DA OD SPARTANCA POSTANE GOSPODAR ,SPREMAN JE BITI , POVIJEST JE POKAZALA, OKRUTNI GOSPODAR, KOJI UMJESTO GLAVOSJEKAČA ,U SLUŽBI GOSPODARA,SAM ODSJECA GLAVE NEPOSLUŠNIM I NEODANIM.
  PA NEDAVNA TUĐMANOVA FALANGA, HORDA VJERSKIH SLJEDBENIKA STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA,KOJA JE RUŠILA SOCIJALISTIČKU SAMOUPORANU HRVATSKU, SU HORDA BANDIĆEVI DINARSKO-TRIBALNI-ANTROPIDNI,ALTAJSKO-MONGOSKI SPARTANCI,POTOMCI STEPINČEVIH SPARTANACA ,IZ VREMEN STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE U KOJOJ SE ,KAO POSLUŠNOJ NACISTIČKOJ LATRIFUNDIJI III-ĆEG RFIECHA SJEKLE GALAVE DRUGIM I DRUGAČIJIM ,BACALO IH SE U KRAŠKE JAME ILI KRIŽARSKI IH SE MUČILO IZGLADNJAVENJEM ,FIZIČKIM MUČENJIMA I TEŠKIM RADOM U KONCENRACIONIM LOGORIMA KAKO B I IH SE ŠTO VIŠE I ČIM PRIJE EFIKASNO ISKORIJENILO SA TLA NA KOJEM SU OBITAVALI STOLJEĆIMA , JER SU DRUGI I DRUGAČIJI.PA SU TO ISTO PONOVILI U OVOM VJERSKOM RATU, ISTIM MAROM KAO PRAVI ATLANSKI BAŠIBOZLUCI , SADA U TUĐMAN-ŠUŠKOVOJ REŽIJI , KOJI SU NASLUTILI DA ĆE POSLIJE POBJEDE BITI I PLIJENA ,ONOG RATNOG ,RADNIČKE SAMOUPRAVNE STEČEVINE . SVI SU SE MASOVNO ODAZVALI,ALI NISU SVI DOBILI , KAKO TO UVIJEK I BIVA U TAKVIM DRUŠTVENO-POLITČKIM DOGAĐANJIMA ŠTA SU OČEKIVALI I ZBOGČEGA SU SE MASOVNO ODAZVALI,POZIVU CRKVE ONE STEPINČEVSKE-AMANETSKE I KRUPNOZUBOG PROZELITA ,ZLOČINCA TUĐMANA,PA SU DANAS PODIJELJENI U NEKOLIKO PLJAČKAŠKIH FRAKCIJA, PA SVAKA ZA SEBE PLJAČKA I OTUĐUJE SAMOUPRAVNU RADNIČKU STEČEVINU KOJOM SE KITI I SAM BANDIĆ.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Ujo
  #2 Ujo 10 srpnja, 2018, 06:55

  Taj Filipović je Bandićev kurac od ovce, kao što je sam Bandić Račanov kurac od crvene ovce…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. HBPS
  #3 HBPS 9 srpnja, 2018, 08:39

  O tom gospodinu Filipoviću znam jako dobro koje i što je ne mogu vjerovat da gospodin Bandić s takvim ljudima ima posla a da ga nije prije provjerio tko je i štoje tužno gospodine Gradonačelniče Bandiću.
  Šefik Orlić

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code