USTAŠOIDNI RADMAN

USTAŠOIDNI RADMAN

8. ožujka, 2024.

 

Kao da je zaboravio uvlakašku izjavu o tome da su njegovi roditelji pomagali članovima obitelji Aleksandra Vučića tijekom NDH u skrivanju od ustaških vlasti Bugojna, najpoznatiji dioničarski i dividentski Sesvećanin na dužnosti ministra vanjskih i europskih poslova RH Gordan Grlić Radman nazvao je četnikolikog predsjednika Srbije trabantom Hitlera naših dana čelnika Rusije Vladimira Putina.

Kao i poslije karnevalskog paljenja Krnjine lutke s likom Vučića u Kaštelu, u Srbiji su uslijedile izjave nezadovoljstva niza dužnosnika države ratne gubitnice iz devedesetih godina.

Ponajprije, sluge Slobodana Miloševića, sada ministra “inostranih dela” Ivice Dačića, potom Ane Brnobić, kagebeovca Aleksandra Vulina iz Manjače i drugih verbalnih ratnika. Šef naprednjaka i države “igrale se delije”, onako usputno, nazvao je nasljednika milijunskih dividendi jedine hrvatske postsljemenske kafilerije za preradu uginulih životinja ustašoidom, ali mu uglađeni diplomat i recitator poezije ruskom lažljivu ministru Lavrovu nije uzvratio istom mjerom. Navodno je silnika i “denacifikatora” pozvao u posjet Hrvatskoj.

Dačić je, međutim, posvjedočio kako su Hrvati i poslije pada silnika Hitlera nastavili vjerovati tom zločinačkom nacističkom režimu. Ustašoid Grlić Radman zvan Pusa nije spominjao tri poratna mjeseca 1945., “kada je Srbija već završila obračun s Jevrejima…” Svi su valjda bili četnikoidi… U velikim emisijama RTS-a o toj temi obavezno sudjeluje i sisački rafinerijski mašinbravar zapisničar Rade Dmitrović, koji redovito podsjeća da – nekim slučajem nije bilo plemenitosti Srba pri proglašenju države SHS-a i Jugoslavije – o postojanju Slovenije i Hrvatske svijet nikad ne bi doznao. “U takvu strateškom odlučivanju o ustrojstvu države, eto, Hrvatima je voljom Srba ostalo još 4480 kilometara prekrasne obale Jadrana…” Toliko mašinbravar iz Komogovine u Baniji. (am) T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code