SVE SPREMNO ZA DOLAZAK GREGORIANA

SVE SPREMNO ZA DOLAZAK GREGORIANA

2. travnja, 2013.

z

Gregorian nastupaju u zagrebačkom Domu sportova 3. travnja, u Splitu na Gripama 4. travnja,  te u Areni Varaždin, 5. travnja  2013.

Frank Peterson, koji je trenutačno jedan od najuspješnijih glazbenih producenata u Europi ne skriva da će publika u Hrvatskoj imati prilike vidjeti nešto sasvim novo i drugačije od prethodnih koncerata Gregoriana. „Epic Chants svjetska turneja na kojoj promoviramo naš istoimeni novi album koji obrađuje filmske songove najveća je naša turneja do sada. Pripremali smo je punih godinu dana i zato jamčimo vrhunsku produkciju i show. Bit će tu puno pirotehnike,  lasera i puno mistične atmosfere. Zaista smo se potrudili. Iako su naši fanovi naviknuti da uvijek mogu vidjeti sjajan show kada je Gregorian u pitanju, ovoga puta smo zapanjili sami sebe! Bit će to pravi spektakl i istinska zabava za sve generacije publike. Naš show je poput mističnog rock mjuzikla, no dodali smo mu i humora, žestokih, ali i nježnijih ritmova i scena. Iznenadit ćete se!“ otkriva Frank Peterson, koji u svom renomiranom studiju Nemo u Hamburgu producira neke od najvećih glazbenih zvijezda današnjice.

Ne skriva da mu je upravo kombiniranje gregorijanskog korala s pop-rock glazbom i projekt Enigma priskrbio svjetsku slavu, te da već punih 20 godina radi samo s uspješnim i velikim imenima.

„Od vremena Enigme, lista mojih suradnika je rasla i danas mogu reći da sam uistinu radio s najboljima. Tu su Sarah Brightman i Andrea Bocelli kojima sam producirao i zajednički megahit Time To say Goodbye, Ofra Haza, José Carreras, Placido Domingo, Tom Jones, Backstreet Boys, bila je tu i pjevačica Sandra, s kojom sam počeo karijeru producenta,  i mnogi drugi. Trenutačno radim i s našom novom pjevačicom Evom Mali na njezinom prvom solo albumu. Uvijek je to tako isprepleteno. I Sarah Brightman, sestra naše pjevačice Amelie Brightman, također je gostovala na nekoliko pjesama Gregoriana.  No, uvijek naglašavam da ja nisam čovjek od hiperprodukcije. Radim isključivo s ljudima koji me na neki način dotaknu i dođu mi s materijalom koji me ponese i izazove me na suradnju,“ kaže producentski genij koji živi na relaciji Hamburg-Key Biscayne na Floridi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code