NAJNOVIJE NA PORTALU

UHPA ODRŽALA SKUPŠTINU I NAJAVILA PROMJENE

UHPA ODRŽALA SKUPŠTINU I NAJAVILA PROMJENE

16. veljače, 2015.

uhpa

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) održala je svoju izvanrednu Skupštinu u Zadru 11. veljače 2015. godine, te je natpolovičnom većinom glasova donijela odluku da će iduća sjednica Skupštine ujedno biti izborna.

Skupština je usvojila Izvještaj kontroverznog direktora Željka Treznera o poslovanju UHPA-e u periodu od 1. siječnja 2010. do 31. prosinca 2014. te Izvješće o radu UHPA-e i financijsko izvješće s revizijskim nalazom.

Predsjednik UHPA-e Boris Žgomba je istaknuo da je na Skupštini dogovoreno pokretanje rasprave o promjeni koncepta rada UHPA-e, o izmjenama Statuta i Etičkog kodeksa. Također je dogovoreno da se u nadolazećem periodu članice UHPA-e pozovu na širu raspravu o spomenutim pitanjima kako bi se prikupili prijedlozi za poboljšanje rada i strategije funkcioniranja Udruge. Nakon postizanja konsenzusa oko navedenih pitanja, odabrat će se i novi odgovorni ljudi koji će voditi Udrugu sukladno dogovorenim strategijama.

Posjetimo, članovi UHPA-e realiziraju oko 80 posto organiziranog turističkog prometa u Hrvatskoj. Udruga trenutno broji 278 redovnih članova, turističkih agencija s preko 500 poslovnica i dvije tisuće zaposlenika u turizmu, te 169 pridruženih članova. T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code