NAJNOVIJE NA PORTALU

PODRAVKINI PROIZVODI NA BRITANSKOM I IRSKOM TRŽIŠTU

PODRAVKINI PROIZVODI NA BRITANSKOM I IRSKOM TRŽIŠTU

23. veljače, 2015.

Screenshot_4

Adriatic UK Ltd. je potpisala ugovor sa kompanijom Podravka čime je postala ekskluzivni distributer Podravkinih proizvoda na području Velike Britanije i Irske. Adriatic UK će plasirati Podravkine brendove u vodeće britanske trgovačke lance i na etno tržište.

„Brajlović, Natura, Doncafe, Takovo, Vispak , Pionir, Stark, Kraš su neki od najtraženijih proizvoda sa ovih područja u Europskoj Uniji. Podravka se priključila Adriatic porodici, a na nama je da njihove proizvode učinimo jednim od najprodavanijih u Velikoj Britaniji i Irskoj“, izjavio je Amir Bekić, direktor Adriatic Group.

Adriatic UK Ltd. sa sjedištem u Londonu je članica Adriatic Group. Primarni zadatak poduzeća je distribucija proizvoda iz proizvodnog i distributivnog programa Adriatic Grupe na području Velike Britanije i Irske.

Ulazeći na tržišta Velike Britanije i Irske, Adriatic Group je pokrila još jedno strateški važno područje, te je ojačala svoje prisustvo u Europskoj Uniji.

„I druga poduzeća iz BiH, Hrvatske i Srbije pokazuju interes da preko Adriatic Group Plasiraju svoje proizvode na zahtjevno tržište Velike Britanije i Irske. Naša misija je da im to i omogućimo“, dodao je Bekić.

Pored Adriatic UK Ltd. London, grupaciju Adriatic čine firma Brams d.o.o. Sarajevo, Brajlović GmbH Vienna, Agrona d.o.o. Živinice, Natura d.o.o. Bijeljina, Natura GmbH Stuttgart i marketinška i PR agencija PRicha Sarajevo.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code