U SISKU SEDAM DANA NISU ODVOZILI OTPAD

U SISKU SEDAM DANA NISU ODVOZILI OTPAD

2. siječnja, 2024.

 

Prepune crne kante stajale su od 26. do 27., 28.,29.,30.,31. prosinca i 1. siječnja, to je jedina i vjerodostojna istina. Sva Mankasova muljanja daleko su od istine

Izašao sam na ulicu i još uvijek netaknute našao posude GOS-a na korištenju obitelji Pavleković, Drobac, Pirjak, Palčić, dr. Antuna Lončarića, veterinara dr. Mileševića, Saše Prpića, Smoljenovića… Jednako ispred moje obiteljske kuće, kuće Acs, Marjanovića, Banovića, Rastovskoga, Kovača, Marota,, Lončara, Žužića, Marinčića, Rušnjaka, Grgurača, Prosenjaka… Samo to je istina, dragi neobaviješteni operativče GOS-a, pa bez želje za senzacijom, nakon otkrivena skandala samovolje, s pravom naš medij i građani Siska očekuju vjerodostojne odgovore direktora GOS-a Matea Lončara ili pak predsjednika Upravnoga vijeća Zvonka Marincelja izabrane po želji gradonačelnice Ikić Baniček

Napisao: Josip Frković

Dok prepune crne kante smeća već sedmi dan očekuju otpremu u Goričicu (Topolovac), voditelj operative i administrativnih poslova GOS-a, Igor Mankas, ovako je odgovorio  na pitanje našega  urednika, slučajno stanovnika Ulice Vatroslava Lisinskogavrti Zelenog Brijega:

“Žao nam je što ćemo Vas vjerojatno zakinuti za senzacionalnu vijest o štrajku zaposlenika GOS-a. Za naše korisnike uvijek smo na raspolaganju, pa kao što vidite i izvan radnog vremena.

Otpad u Gradu Sisku se kao i uvijek vozi na vrijeme i po rasporedu. Iako nismo novinari, pretpostavljamo da prije implikacija o štrajku treba provjeriti službene informacije koje možete pronaći na našoj web stranici www.gos.hr.

Slijedom navedenog, na službenoj stranici GOS-a objavljena je informacija za korisnike da se zbog neradnog dana u ponedjeljak (Božić) raspored sakupljanja otpada pomiče za jedan dan. Takav princip rada GOS prakticira gotovo 30 godina.

Dakle, u utorak, 26.12.2023., su naši djelatnici radili i sakupljali otpad koji po redovnom rasporedu ide ponedjeljkom.

Dodatno, kao što to možete vidjeti i na podacima GPS-a našeg komunalnog vozila, u utorak smo uredno sakupljali otpad u Ulici Vatroslava Lisinskog i ispraznili sve kante koje su bile pripremljene za pražnjenje”, piše Mankas.

Prepune kante

Ni sam ne znam čemu da pripišem takvo ponašanje jednoga službenika GOS-a, kad se lažima želi braniti navodni ugled ekološki i uslužno gradu i građanima vrlo bitne tvrtke. Treba li takvo ponašanje i očigledne laži pripisati članstvu Ikićkina gradskog SDP-a. Prepune crne kante stajale su od 26. do 31 prosinca, to je istina, a sva Igorova muljanja daleko su od istine.

Eto, 29. 12. u 22.10 sati izašao sam na ulicu i još uvijek netaknute našao posude GOS-a na korištenju obitelji Pavleković, Drobac, Pirjak, Palčić, dr. Antuna Lončarića, veterinara dr. Mileševića, Saše Prpića, Smoljenovića… Jednako ispred moje obiteljske kuće, kuće Acs, Marjanovića, Banovića, Rastovskoga, Kovača, Marota,, Lončara, Žužića, Marinčića, Rušnjaka, Grgurača, Prosenjaka…

Samo to je istina, dragi neobaviješteni operativče GOS-a, pa bez želje za senzacijom, nakon otkrivena skandala samovolje, s pravom naš medij i građani Siska očekuju vjerodostojne odgovore direktora GOS-a Matea Lončara ili pak predsjednika Upravnoga vijeća Zvonka Marincelja izabrane po želji gradonačelnice Ikić.

I ja sam, kao i drugi građani, 26. prosinca na Štefanje rano ustao i izvozio najprije parkirani automobil iz “haustora”, a GPS uređaj kao stvarni mjeritelj istine, izgleda, koristi jedino Mankasu… Kao u vrijeme hvala Bogu propala komunizma ili Tomaševićeva  neokomunizma danas.

 Mankasova muljanja

Ni sam ne znam čemu da pripišem takvo ponašanje  jednoga službenika. Prepune crne kante stajale su od 26. do 27., 28.,29.,30.,31. prosinca i 1. siječnja, to je jedina i vjerodostojna istina. Sva Mankasova muljanja daleko su od istine.

Eto, 29. 12. u 22.10 sati izašao sam na ulicu i netaknutima našao posude GOS-a na korištenju obitelji Pavleković, Drobac, Palčić, dr. Antuna Lončarića, veterinara dr. Mileševića, Prpića, Smoljenovića…Pa i ispred moje obiteljske kuće, sve do ACs-a, Marjanovića, Banovića… Samo to je istina, dragi neobaviješteni operativče , pa bez želje za senzacijom očekujem vjerodostojne odgovore direktora GOS-a Matea Lončara.

A Igor Mankas me želi uvjeriti kako GPS uređaj crvenoga kamiona GOS-a bilježi svaki prevaljeni metar. Da nije tragično, bilo bi i stvarno jest smiješno…T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code