U KARLOVCU VIJEĆNICI ODBILI IZVJEŠĆE DIREKTORA  ZDRAVKA  MARČETIĆA

U KARLOVCU VIJEĆNICI ODBILI IZVJEŠĆE DIREKTORA ZDRAVKA MARČETIĆA

23. studenoga, 2015.

z.marcetic_foto
Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Karlovca održanoj u petak, 21. studnog 2015. godine izvješće o prošlogodišnjem radu Centra za gospodarenje otpadom (CGO) Karlovačke županije nije usvojeno. Zanimljivo je da su svi vijećnici, bez obzira na stranačku pripadnost, odbili predloženo izvješće direktora Centra za gospodarenje otpadom gospodina Zdravka Marčetića. Na taj način vijećnici su odgovorno i jasno pokazali da se ovakvim rukovođenjem Centra dovodi u pitanju njegova izgradnja i financiranje, a uz sagledavanje problema koji mogu nastati njegovom neizgradnjom kao što su zatvaranje odlagališta Ilovac do 2018. godine.
U ovom trenutku odlagalište Ilovac u Karlovcu spada u jedan od najvažnijih projekta u Karlovačkoj županiji. Osim vijećnika, kritiku voditelju CGO-a, Zdravku Marčetiću, uputio je i sam Fond za zaštitu okoliša Republike Hrvatske upozorivši i pozvavši direktora na očitovanje vezano uz uočene nepravilnosti u radu te istovremeno iskazalo sumnju kako isti nije sposoban voditi ovako velik i važan projekt za cijelu Karlovačku županiju.
Kako sada stvari stoje, na potezu je vodstvo Županije na čelu sa županom Ivanom Vučićem da budu savjesni u rješavanju problema i smjene dotičnog direktora, te na njegovo mjesto što prije na transparentan i javan način odaberu stručnu i profesionalnu osobu bez daljnjih šteta za lokalnu zajednicu.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code