U DOMOVINSKOM RATU BORILI SMO SE PROTIV TITA, PARTIJE, JNA, PETOKRAKE I JUGOSLAVENA

U DOMOVINSKOM RATU BORILI SMO SE PROTIV TITA, PARTIJE, JNA, PETOKRAKE I JUGOSLAVENA

6. svibnja, 2015.

73ecf852092ae6c1fb8554950e6ec1c9

Titove zločine nikad ne treba zaboraviti

Napisao: Mladen Pavković

Fotografija: www.poslovni.hr

U Kumrovcu je u povodu obljetnice smrti Josipa Broza Tita održan još jedan partizansko-komunistički dernek. Čak je i vatrogasna sirena zavijala u 15.05 sati. Ponovno su se vijorile jugoslavenske zastave, veličalo propalu državu i njezina čelnika. Ivan Fumić, koji je u partizanski rat krenuo s 11 godina, a koji je danas potpredsjednik Saveza antifašističkih boraca Hrvatske, uz ostalo je izjavio kako u hrvatskoj povijesti nije bilo značajnijeg državnika od Josipa Broza, koji je, po njemu, bio i simbol mirotvorstva u svijetu.

Brojne hrvatske žrtve

Međutim, u hrvatskom Domovinskome ratu borili smo se protiv – Jugoslavije, tj. protiv partizansko-komunističke zvijezde petokrake, zločinačke Jugoslavenske narodne armije (JNA), Jugoslavena, Tita i partije. Vjerovali smo da duh jednog od najvećih zločinaca XX. stoljeća više ne će izaći iz boce. A nije ni izlazio tijekom rata. Nakon što smo pobijedili srpske i ine fašiste, polako, pa sve brže počeli su dizati glave oni kojima je Brozova Jugoslavija još u srcu. Kako godine idu, umjesto da je sve manje partizana-komunista, koji se u najvećem postotku nisu borili za Hrvatsku, već za Hrvatsku u okviru Jugoslavije, njih je sve više. Kao gljiva poslije kiše. Oni, da ti pamet stane, ne priznaju Hrvatsku, a još manje da su je stvorili hrvatski branitelji, dr. Franjo Tuđman i brojne nevine hrvatske žrtve. Ponovno lažu da Hrvatske ne bi ni bilo da nije bilo njih. Od Tita su spremni uzeti samo ono najbolje, dok sve njegove zločine – zaboravljaju i marginaliziraju, kao da ih nije ni bilo.

Pa, ako je svima onima koji toliko obožavaju Jugoslaviju i Tita žao za propalim režimom, onda neka odu u Srbiju, koja je nasljednica ovog komunističkog zločinca. Tamo ih zbog toga nitko ne će prozivati, a bit će bliže i svojim saveznicima (u jednom dijelu) u II. svjetskom ratu – četnicima, koje je ova zemlja već – rehabilitirala.

Ako nam je u Jugoslaviji, pod vodstvom Tita, bilo toliko „lijepo“ čemu je onda živote i zdravlje dalo na desetine tisuća nevinih ljudi, što nismo svi, kao ovi u Kumrovcu, i dalje plesali srpska kola i pjevali „Druže Tito mi ti se kunemo“?

Partizansko-komunistički derneci

Čudno je da DORH, Uskok, SDP i slični ne vide ništa sporno u partizansko-komunističkim dernecima, a skaču na zadnje noge kad čuju pjesme o Bogu, Domovini, obitelji i – Hrvatskoj.

 • Tito je za sve radnike i seljake stvarao puno bolje uvjete za život nego što to dana čine naši političari – čuli smo također na ovom mitingu.

A na koje su to političare mislili? Riječ je vjerojatno o onima na vlasti, na SDP-ovce, predvođene premijerom Milanovićem.

No, kako bilo da bilo, već je vrijeme da i kumrovečkim nostalgičarima počne zavijati vatrogasna sirena, i to – pet iza dvanaest.

Da se probude!T

14 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Davor
  #1 Davor 14 lipnja, 2015, 05:27

  Da je srboslavija išta vrijedila,nikada nebi propala-6 veljače2015 Marko Štrovs nekadašnji šef slovenskog vladinog povjerenstva za TV postaju ETV je izjavio da “su đzhihadisti ISIS-a amateri ma odnosu na one koji su u Sloveniji 1945.u samo dva mjeseca ubili više od 100.000 ljudi”-Kako su odavno utvrdile brojne slovenske komisije,forenzičari,antropolozi…80 posto tih pobijeni su bili stanovnici NDH,civili i zarobljenici,što je čak i priznao mariborski OZNAš Zdenko Zavladov..Najmanje je toliko stanovnika NDH,civila i ratnih zarobljenika pobijeno u Hrvatskoj,BiH,Srbiji i Makedoniji-Ali Hrvatima je općenito komunizam ubio mozak,i zato ih gotovo pola biraju bezvrijedne ideologe poput jugoboljševike Yusipovića i civilizacijsku sramotu Mesića.,kojega bi izabrali i treći put da se je kandidirao.Dobro mi je rekel neki dan jedan pekar,da su Hrvati najgori narod na svijetu.Slažem se.Hrvatima je jedino bitno lopta,roštilj,žuja i kladionica.Najgori su štovatelji krvavoga bravara megaubojice,takva podvrsta ne postoji na svijetu,a svugdje ih ima-Ubijene duše i mozgovi na putu prema paklu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. DON
  #2 DON 16 svibnja, 2015, 22:32

  Pavkoviću …majmune blesavi SIJEDI IMPOTENTNI MAGARČE POTKUPLJEN I UCJENJEN OD HDZa …u domovinskom ratu, borili smo SE I TI I JA I MI SVI SKUPA SAMNOM protiv svih onih koje u naslovu spominješ, tj. protiv onih koje je naš vrli komandant ,inače KOS operativac za ustašku emigraciju,Franjo Tuđman, doveo na vlast odmah 1990.. godine….Pavkoviću MAJMUNE SIJEDI pa zar još nisi skužio da su oni protiv kojih si se navodno borio Franju Tuđmana postavili kao svojega pijuna Manolićevim manevrom na čelo stranke HDZ…..eeeeej starče sijedi Pavkoviću..zabadava tebi pisati gluposti kada je istina odavna na vidjelu…

  Odgovorite na ovaj komentar
  • DON
   DON 16 svibnja, 2015, 22:48

   Nasjeo si ti Pavkoviću poput mene osobno kao i mnogih što su poput nasjeli na floskule generala indoktriniranoga srbina ,beogradskoga deteta i generala JNA Franje Tuđmana na onu njegovu ” hrvatska lisnica u hrvatskom đepu i hrvatska puška o hrvatskome ramenu,no ako tebi lisnicu puni HDZ na tome ti i ne zamjeram no znaj da ostalome puku hrvatskom lisnica je dupkom prazna upravo zahvaljujući KOŠUTIĆEVIM bankama i Fondu Baba Ankice, onome koji se zove “”Spasimo djecu Hrvatske””…no priupitaj javno baba Ankicu ,naravno ako smeš gdje je nestala i zamračena silna lova iz toga fonda….? ! ? …

   Odgovorite na ovaj komentar
   • DON
    DON 16 svibnja, 2015, 22:59

    Dakle Pavkoviću …po tvome svi su zvezdaši nepijatelji hrvatske samobitnosti no zaboravio si navesti generala JNA Franju Tuđmana koji je te naše navodne neprijatelje doveo na vrh vlasti novo stvorene RH.Pavkoviću DRUŽE dragi i RETARDIRANI…odavna su oni svi skupa unaprijed kreirali i to u svim odjelima KOSa i SDBa ono što se je 1990.godine desilo na prostorima ex Yuge .Pavkoviću sijedi i needucirani..kad – tad doći ćeš u rang mojih saznanja ovoga što ti sada pišem i pljunuti će na sve ono što si ikada radio i još uvijek potplaćen radiš a protiv svoje savjesti……

    Odgovorite na ovaj komentar
    • DON
     DON 16 svibnja, 2015, 23:08

     Pavkoviću majmune sijedi..odi i diskretno raspitaj se u Velikom Trgovišću koliko je familija ZVEZDAŠ Franjo Tuđman zavio u crno cinkajući ih da oni jesu protiv SFRJ i ustavnog poretka one njegove zvezdaške Yugoslavije…ODI sijedoliki Pavkoviću pa se potom javno ovdje očituj o svemu što si tamo saznao…Pavkoviću JADNIČE..ja sam u Velikom Trgovišću sve to već istražio upravo iz razloga jer pričama nisam vjerovao no ti odi i uvjeri se tko tamo u Velikom Trgovišću i dan danas PLJUJE po prezimenu TUĐMAN….

     Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO
  #3 FRANO 6 svibnja, 2015, 20:45

  OPET NAM OVAJ KRIŽARČIĆ PAVKOVIĆ FALETA SVOJE KRVOLOČNE DAVORIUJE.

  ON JOŠ ŽIVI U DEVEDSETIM, S PATRICAMA OKO V RATA ,TUĐMANOV FALANGIST,ZATUCANI KATOLIK.
  ON JE SMETNU S’UMA DA SE KRIŽARSKI RAT U HRAVTSKOJ VODIO I ZAVRŠIO PO N AČELIMA ZLOČINAČKE ,KASTINSKE CRKVE ,PA SVE ŠTO N IJE PODLOŽNO ,PONIZNO, POSLUŠNO I ODANO SVETOJ MATERI CRKVI SU ONI KOJI NEMAJU PRAVO BIVSTVOVATI U KATOLIČKOJ STEPINČEVSKI ČISTOJ, TEOKRATSKOJ DRŽAVI,DINARSKIH TALIBANA, ALTAJSKO-MONGOLSKIH ,HIBRIDIZIRANIH HRAVATA ,IRANSKOG PORIJEKLA .
  TAKO SE DEVEDSETIH GODINA STVARALA NOVA ,ODNOSNO, REINKARNIRALA , NEKADAŠNJA ,QUISLINŠKA ,STEPINČEVA BOŽJA DRŽAVA ,KOJA JE PO PLANU SVETE ALIJANSE ,NA ČELU SA MAJKOM AMERIKOM I NJENIM PROTEKTORATOM , PONOVNO NACIZIRANOM NJEMAČKOM , N ASILNO RUŠILA SOCIJALISTIČKI-SAMOUPRAVNO ,USTROJENE DRŽAVE NA BALKANU A MEĐU KOJIMA JE BILA PRVA,DRŽAVA HRVATSKIH GRAĐANA. A OSNOVNI , GEOSTRATEŠKI PLAN BIJAŠE , NOVI RATNI POHOD NACH OSTEN ,ODNOSNO NA RUSIJU. ALI NASREĆU TAJ SE POHOD NIJE U POTPUNOSTI OSTVARIO JER SU SE PRILIKE NA BALKANU ZAKOMPLICIRALE , NISU SE STVORILI UVJETI ,ONI KRIŽARSKO-KRVOLOČNI ,JER SU SE NARODI BALKANA PODIJELILI , PO ONOJ VEĆ RASKOLNIČKOJ CRTI ,SAD STROŽIJE NEGO SE PREDVIĐALO PLANOM SVETE ALIJANSE I STOŽERA VATIKANA. DAKLE ,NISU SE OSTVARILE ONE ,4O-GODIŠNJE PRIPREME KOJE SU B ILE PROTEGNUTE NA SVA PODRUČJA DRUŠTVENOG ŽIVLJENJA, O ODIOZNOM KOMONIZMU KAO TOTALITARNOM ,KRVOLOČNOM SUSTAVU PROTIV KOJEG BI SE TREBALE UDRUŽITI SVE RELIGIJE ,AKO ŽELE ODRŽATI SVOJ KASTINSKI SUSTAV VLADANJA .
  I PLANIRANJE NACH OSTEN JE BILO ODGOĐENO ,A I MEĐUNERODNE PRILIKE SU SE PROMIJENILE TIČUĆI SE PLANIRANIH POHODA MAJKE AMERIKE I NJENOG KONKORDATSKOG SAVEZNIKA ,ZLOČINAČKOG VATIKANA. ALI JE HRVATSKA SOCIJALISTIČKA DRŽAVA , SA SVOJIM SAMOUPRAVNIM SUSTAVOM DRUŠTVENIH I PROIZVODNIH ODNOSA ,SRUŠENA U KRVI ,TOTALNO DEVATSIRANA I OPLJAČKANA OD TUĐMANOVIH FALANGI,ODNOSOSNO, SADA KAPTOLSKIH KRIŽARA,KOJI SU SVOJE UČEŠĆE U TOM KRVOLOČNOM RATU NAPLAČIVALI NA RAZNE NAČINE, U NATURI ,NOVČANO I PLJAČKOM. RAT SE ZAVRŠIO ,ALI NIJE UČINJENA POBJEDA NARODNOG POIMANJA DEMOKRACIJE I DRUŠTVENOG USTROJSTVA ODNOSA. RAT JE IMAO KARAKTER VJERSKOG ČIŠĆENJA HRVATSKE DRŽAVE OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH , A ZAVRŠIO NEUSPJEŠNO ,TIČUĆI SE ZLOČINAČKOG KAPTOLSKO TUĐMANOVOG PLANA ,PODJELE BOSNE SA SRBIJOM I FORMIRANJE DVIJU TEOKRATSKIH DRŽAVA NA BALKANU ,SRBIJE I HRVATSKE . ALI SU IPAK OSTALE VELIKE RAZVALINE U SVIJESTI NARODA NA OVIM PROSTORIMA . OSTALE SU PODJELE MEĐU NARODIMA ,MJEŠOVITO NASELJENIM NA OVIM PROSTORIMA ; OSTALE SU MATERIJALNE I DUHOVNE RAZVALINE ;OSTALE SU NEIZVJESNOSTI KOJE SE SVAKODNEVNO MANIFESTIRAJU KROZ BIJEDU ŽIVLJENJA ,PA SE NAROČITO ČESTO OGLAŠAVAJU REPOVI,POLITIČKIH I VJERSKIH ZATUCANIH KATOLIKA , MEĐU KOJIM SE POSEBNO AGRESIVNO OGLAŠAVA ,STEPINČEV KRIŽARČIĆ,EMASKULIRANOG MOZGIĆA ,A KRVOLOČNOG INSTIKTA , POŠTOVANI PAVKOVIĆ,KOJI SVAKODNEVNO PUNI PORTALE SVOJIM KATOLIČKO-USTAŠKIM ZATUCANIM POIMANJIMA DRUŠTVENIH ODNOSA ,JER ZA NJEGA POSTOJI HRVATSKA , DOMOVINA DINARSKIH TALIBANA ,POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA ,ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE ,IRNSKIH HIBRIDIZIRANIH HRVATA .I SVI KOJI SU DRUGI I DRUGAČIJI TREBALI BI SE NAĆI U JADOVNU ,U JASENOCVCU ,ČAPLJINI ,GABELI ILI U DANICI GDJE BI ON SVAKO JUTRO UŽIVAO U OSVETI KAO NEKADA ,NJEGOVI PRECI. GOSPODIN PAV KOVIĆ,KRIŽARČIĆ ,USTAŠOIDNE NARAVI, NEĆE DA SVATI DA SU SE VREMENA PROMIJENILA , I DA NJEGOVO VJERNAUČKO POIMANJE HRVATSKE NIJE MOGUĆE OSTVARITI U 21-VOM STOLJEĆU ,MAKAR NJEGOVA NESRETNA SVIJST STOLUJE NA STUPNJU OBIČNOG KRIŽARSKOG RAZUMA KOJI JE UVJEK SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJE HUMANOSTI

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. monitor
  #4 monitor 6 svibnja, 2015, 15:14

  A nakon domovinskog rata – neki se ocito ozbiljno bore protiv povijesnog revizionizma, neoustastva & neocetnistva. Pocele su, u Hrvatskoj, padat i “takve” glave …

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code