MESIĆA JE HRVATSKI NAROD ODBACIO I ZATO MRZI HRVATSKU

MESIĆA JE HRVATSKI NAROD ODBACIO I ZATO MRZI HRVATSKU

24. svibnja, 2015.

PXL_230515_107349171-656x437

Može biti politička zvijezda samo među svojim Jugoslavenima

Napisao: Mladen Pavković

Fotografija: www.telegram.hr

Nekadašnji predsjednik Republike Stjepan Mesić, u subotu, 23. svibnja, prigodom obilježavanja Dana mladosti u Kumrovcu, primio je palicu štafete mladosti, koju su građani Jugoslavije svake godine uručivali komunističkom zločincu – Josipu Brozu Titu. Na taj način ovaj oronuli političar ponovno je od sebe napravio klauna. No, ni to ne bi bilo najgore da te njegove glupe i neshvatljive političke poteze ne plaćaju porezni obveznici, da na jugoslavenske i srpske derneke, kao što bio ovaj u Kumrovcu, odlazi o svome trošku.

Hrpa Jugoslavena

Taj čovjek je izdao hrvatski Domovinski rat, hrvatske branitelje, a poglavito čovjeka koji mu je omogućio bezbrižan život političara – dr. Franju Tuđmana. On može i dalje bez problema mlatiti praznu slamu, klevetati i vrijeđati sve što je hrvatsko, a da na sve to Državno odvjetništvo i ine službe šute i prave se da ništa ne vide ni ne čuju. Ogorčen je što je odbačen od hrvatskog naroda, a poglavito onih koji su stvarali slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, pa koristi svaku prigodu za osvetu, rugajući se i dalje prvom hrvatskom predsjedniku, vojskovođi i pobjedniku Domovinskoga rata dr. Franji Tuđmanu. On može biti „zvijezda“ samo i isključivo među svojima, Jugoslavenima, odnosno onima koji kao ni on istinski nisu željeli Hrvatsku. Njima može „popovati“ i ulizivati se, kao što se ulizivao, jadno i bijedno, ove subotu u Kumrovcu, gdje se obilježavala, uz srpska kola, jugoslavenske zastave, odore zločinačke JNA i puna usta prasetine i 123. obljetnica rođenja Josipa Broza Tita.

Mesić je i govorio na ovom sramnom derneku, pa je između ostalog rekao da „Hrvatska sve više podilazi nacifašizmu“ te da „prihvaća apsolutno neprihvatljivo izjednačavanje kao jednakih zala fašizam i antifašizam“. Nadalje, ovo zlo od čovjeka smatra da se u Hrvatskoj antifašizam prozirno maskira osudom komunizma i tzv. komunističkih zločina, na što je hrpa Jugoslavena i komunista dugo pljeskala.

Ovaj propali političar se pravi naivan i – glup. Činjenica je da je jugoslavenska armija pobijedila u II. svjetskom ratu, odnosno bila na strani pobjednika, ali je isto tako jasno kao dan da su Titovi partizani, komunisti, Udbaši i slični, osobito nakon 1945. ubijali, masakrirali otuđivali i slali u logore sve one koji nisu bili za njih, za krvavu partizansku zvijezdu petokraku, kakvu su nosili i ratni zločinci Srbije, Crne Gore i domaće izdajice prigodom agresije na Republiku Hrvatsku u Domovinskome ratu.

Sabor treba donijeti zakon protiv izdajica

Mesić mrzi Hrvatsku, a to je dokazao i ovoga puta na jugoslavenskom derneku u Kumrovcu, gdje je također širio laži da su u Jasenovcu svi bili nevini, a da su oni koji su se našli na Bleiburgu zaslužili smrtne kazne (bez suda i suđenja).

Hrvatski sabor treba donijeti zakon protiv hrvatskih izdajica. Novoosnovano Hrvatsko nacionalno etičko sudište, na čelu s dr. Zvonimirom Šeparovićem, akademikom Josipom Pečarićem, Tomcem, Jurčevićem, Hodakom i drugima već je osudilo ovog čovjeka kao izdajicu, ali ni to nije dovoljno. On mora „nestati“ iz hrvatskog političkog života, s palicom štafete mladosti koju mu treba objesiti oko vrata, pa ga takvoga provesti ulicama i trgovima porušenih hrvatskih gradova i sela u Domovinskome ratu, da ljudi i osobno vide ovog jadnog i propalog „jugo-vanzemaljca!“ T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Jusuf
  #1 Jusuf 25 svibnja, 2015, 01:51

  Ogorčen je što je odbačen od hrvatskog naroda….?
  Nije istina, “hrvatski” narod obožava Mesića (u njemu vidi svoju sliku) i birao bi Mesića još “hiljadu godina”, međutim zakon ga je spriječio na više od dva mandata.
  A koja je razlika između mesića, lignjolikog ili blajhane? Kao između Coca Cole i Pepsi Cole!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code